Raiens Goslings un Eva Mendesa ar meitām apmeklē Olimpiskās spēles Parīzē

Slavenības
2024. gada 8. augustā, 11:33

Raiens Goslings pirmo reizi 12 gadu laikā iziet sabiedrībā ar Evu Mendesu un bērniem. Viņi slēpās no fotogrāfiem, kā spēdami!

Gerda Ansone

Jauns.lv

Filmas “Bārbija” zvaigzne aktieris Raiens Goslings devies klātienē vērot 2024. gada olimpiskās spēles Parīzē un līdzi ņēmis arī dzīvesbiedri aktrisi Evu Mendesu un abu kopīgās meitas - 9 gadus veco Esmeraldu Amadu un 8 gadus veco Amadu Lī.

Raiens Goslings pirmo reizi 12 gadu laikā iziet sa...

Izdevums “Hello!” raksta, ka ģimene svētdien, 4. augustā, klātienē vērojusi sporta vingrošanas finālu sievietēm uz asimetriskajām līdztekām. Sacensības notika slēgtajā “AccorHotels” arēnā Bērsijas rajonā Parīzē.

Eva Mendesa bija ģērbusies melnā blūzē, matus atstājusi vaļējus, bet acis paslēpusi aiz saulesbrillēm. Jāatzīmē, ka stadionam ir jumta segums, tāpēc saules stari tur nevarēja iekļūt. Šāda izvēle drīzāk bija mēģinājums paslēpties no faniem, lai varētu mierīgi izbaudīt sporta sacensības. Saulesbrilles bija uzlicis arī Raiens Goslings. Viņš bija uzvilcis sarkanu rūtainu kreklu uz balta T krekliņa, bet savu slaveno matu griezumu paslēpis zem zaļas beisbola cepures. Aktieris klēpī nesa savu jaunāko meitu, bet vecākā gāja pie rokas mammai, seju paslēpusi aiz vēdekļa.

Sacensību vērošana kopā ar ģimeni bija Raiena Goslinga pirmā iziešana sabiedrībā kopā ar saviem bērniem. Pēdējo reizi aktieris kopā ar sievu preses fotogrāfiem pozēja 2012. gadā, kad apmeklēja filmas “Ņujorkas ēnā” (“The Place Beyond the Pines”) pirmizrādi Toronto starptautiskajā kinofestivālā Kanādā. Spriežot pēc fotogrāfijām, pāra bērniem iziešana sabiedrībā īsti nepatika – meitenes visos iespējamos veidos centās paslēpties. Tomēr, neraugoties uz to, paparaci izdevies uzņemt vairākus veiksmīgus kadrus.