1dienas
19stundas
34minūtes
32sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Aktrise Bleika Laivlija krāšņi unikālā veidā pagodina popzvaigzni Britniju Spīrsu
foto: Photo Image Press via ZUMA / SplashNews.com/ Vida Press
Bleika Laivlija filmas “Manas laimes lauskas” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.
Slavenības

Aktrise Bleika Laivlija krāšņi unikālā veidā pagodina popzvaigzni Britniju Spīrsu

Gerda Ansone

Jauns.lv

Aktrise Bleika Laivlija nesen apmeklēja savas jaunākās filmas “Manas laimes lauskas” (“It Ends With Us”) pirmizrādes vakaru, tērpusies modes nama “Versace” darinātā krāšņā kleitā.

Aktrise Bleika Laivlija krāšņi unikālā veidā pagod...

Bleika Laivlija ļoti īpašā veidā pagodinājusi problēmu mākto popzvaigzni Britniju Spīrsu savas jaunākās filmas pirmizrādes vakarā. Aktrise nesen apmeklējusi Ņujorkā rīkoto pasākumu, tērpusies modes nama “Versace” radītā vizuļojošā tērpā, kādā iepriekš bija ģērbusies Britnija.

Bleika Laivlija filmas “Manas laimes lauskas” pirmizrādes vakarā Ņujorkā

Filmas pirmizrādes vakaram Bleika izvēlējusies Britnijas kleitu, kādā dziedātajā bija tērpusies, apmeklējot modes skati Milānā 2002. gadā. Tērps, kādu vilkušas abas slavenības, ir asimetriska miesas krāsas kleita, ko papildina zaigojoši fliteri zilā, zaļā, violetā un rozā krāsā.

Seriāla “Intrigante” zvaigzne izrādījusi cieņu hita “One More Time” izpildītājai un “Instagram” stāstos parādījusi fotogrāfiju, kurā Britnija redzama šajā krāšņajā tērpā. Bleika pie attēla rakstīja: “Britnij, mums, mileniāļiem, visiem ir kāds stāsts par brīdi vai gadiem, kad tu liki mums gribēt mirdzēt un iedvesmoji bijību, spēku un prieku, un ārkārtīgi smagu darbu.” Viņa papildināja: “Paldies par tavu piemēru un ieguldījumu, lai sievietes stāstītu savus stāstus.”

Bleika arī veltīja atzinīgus vārdus popzvaigznei, sakot, ka Britnija bijusi īsta karaliene, kas “likusi mums visiem dzirkstīt un rakstīt, un dalīties ar saviem stāstiem”. Bleiku uz pirmizrādes vakaru pavadīja viņas vīrs aktieris Raiens Reinoldss, kā arī viņa jaunākās filmas “Dedpūls & Vilknadzis” kolēģis un labs draugs – aktieris Hjū Džekmens.

foto: Sipa/Shutterstock/ Vida Press
Brtinija Spīrsa un dizainere Donaletta Versače 2022. gadā modes skatē Milānā.
Brtinija Spīrsa un dizainere Donaletta Versače 2022. gadā modes skatē Milānā.