Ikoniskais duets Parisa Hiltone un Nikola Ričija ir atpakaļ! Top jauns realitātes šovs
foto: REUTERS/SCANPIX
Parisa Hiltone un Nikola Ričija realitātes šovā "Pilsētnieces laukos".
Slavenības

Ikoniskais duets Parisa Hiltone un Nikola Ričija ir atpakaļ! Top jauns realitātes šovs

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Parisa Hiltone un Nikola Ričija ir atpakaļ! Ikoniskais duets atkal apvienojas, lai pēc 17 gadu pārtraukuma filmētu “Pilsētnieces laukos” turpinājumu.

Ikoniskais duets Parisa Hiltone un Nikola Ričija i...

Pirms kāda laika Nikola Ričija savā “Instagram” profilā bija publicējusi foto ar aprakstu: “Jauna ēra. Tās pašas draudzenes. Pavisam drīz.” Toreiz gan par jauno projektu sabiedrības dāma neko daudz neatklāja, taču faniem lika noprast, ka tas būs kaut kas līdzīgs kā "Pilsētnieces laukos".

Kā zināms, realitātes šovs “Pilsētnieces laukos”, kur abas sabiedrības dāmas izdzīvoja “vienkāršo” cilvēku dzīvi, savā laikā bija viens no skatītākajiem šoviem Amerikas televīzijā.

Nesen 43 gadus vecā Parisa Hiltone un 45 gadus vecā Nikola Ričija demonstrēja savas garās kājas zilos T-kreklos un vienādos priekšautiņos, strādājot "Sonic Drive-In" par viesmīlēm.

"Hei, tikko atgriezos mājās no filmēšanas kopā ar Nikolu," Parisa ierakstīja video, ar kuru dalījās vietnē “Instagram”. "Kā daži no jums, iespējams, zina, mēs taisām īpašu atkalapvienošanās pasākumu, lai atzīmētu mūsu šova 20 gadus," viņa teica klipa sākumā.

Parisa turpināja aicināt fanus dalīties ar to, kas viņiem patika oriģinālajā seriālā, izceļot savas mīļākās epizodes un ainas.