"Summer Sound" otrā diena.

Mīlestība, mūzika, vasara un draudzība: "Summer Sound" vieno gan liepājniekus, gan viesus

Baltijā lielākais pludmales festivāls "Summer Sound 2024" jau 12. gadu pulcē mūzikas un atpūtas baudītāju tūkstošus.

Festivāli

FOTO: "Summer Sound" virmo karstas emocijas - uz skatuves "Very Cool People", "Kreisais krasts" un Wiesulis

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Baltijā lielākais pludmales festivāls "Summer Sound" jau 12. gadu pulcē mūzikas un atpūtas baudītāju tūkstošus. Festivāla otrajā dienā uz skatuves jau kāpuši vairāki pašmāju mūziķi un grupas.

FOTO: "Summer Sound" virmo karstas emocijas - uz s...

2. un 3. augustā Liepājā norisinās Baltijā lielākais pludmales festivāls "Summer Sound 2024" un, kā ierasts, piedāvā plašu programmu vasaras piedzīvojumu baudītājiem.

Saulei rietot, uz “Summer Sound” skatuves izskanējuši gan “Very Cool People”, gan "Kreisais krasts", gan jaunās paaudzes mākslinieks Wiesulis.

Festivālā "Summer Sound" šogad uzstājas vācu dīdžejs Robins Šulcs, franču elektronikas duets "Ofenbach", somu reperis "Käärijä", grupa "Bermudu divstūris", hiphopa apvienība "Singapūras satīns", grupa "Astro’n’out".

Tāpat festivālā uzstājas repa grupa "Banda banda", grupa "Citi zēni", apvienība "Sudden Lights", grupa "Very Cool People", apvienība "Kreisais krasts", repere "Viņa", grupa "Inokentijs Mārpls", apvienība "Mazais princis", rokgrupa "Laika suns", duets "Olas", bītmeikeris "Sangvn", grupa "Pirmais kurss" un citi.

Festivāls “Summer Sound” otro dienu iesāk ar pašmāju grupu uzstāšanos

Pēc krāšņi pavadītas pirmās dienas, ne mazāk jaudīgs ir festivāla “Summer sound” turpinājums. Uz skatuves kāpj pašmāju grupas “Olas” un ...

"Summer Sound" telšu pilsētiņa būs atvērta līdz svētdienas, 4.augusta, plkst.15. Telšu pilsētiņa būs aprīkota ar tualetēm un dušu, būs pieejama arī ēdināšana un bārs, kā arī īpaša ballīšu vieta. Visā festivāla teritorijā papildu drošībai tiks veikta arī video novērošana. Turpat netālu no telšu pilsētiņas ir arī Kemperu pilsētiņa, kas festivāla pēdējos gadus guvusi īpašu popularitāti.