Savu mīļoto Ievu apprecējis Stenlija kausa ieguvējs Uvis Balinskis
foto: no "Instagram" (Miks Sels)
Ieva un Uvis Balinski.
Slavenības
2024. gada 2. augustā, 10:05

Savu mīļoto Ievu apprecējis Stenlija kausa ieguvējs Uvis Balinskis

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Par precētu vīru kļuvis latviešu hokejists Uvis Balinskis, kas šosezon Floridas "Panthers" sastāvā kļuva par Stenlija kausa ieguvēju.

Savu mīļoto Ievu apprecējis Stenlija kausa ieguvēj...

Par priecīgo dzīves notikumu Balinskis pavēstījis soctīklā "Instagram", atrādot arī bildes no kāzām. Tās notikušas 26. jūlijā, un pēc kāzām jaunā sieva pārgājusi vīra uzvārdā.

Jūnija beigās Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālā Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" ar 4-3 pārspēja Edmontonas "Oilers", izcīnot čempiontitulu pirmo reizi kluba vēsturē. NHL debitants Balinskis Stenlija kausā nespēlēja, taču visu laiku bija kopā ar komandu. Pamatturnīrā viņš "Panthers" rindās devās laukumā 26 spēlēs un izcēlās ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Uvis Balinskis atrāda Stenlija kausu

Prestižo balvu Balinskis ieguva jūnija beigās kopā ar Floridas "Panthers" komandu.

Nupat Balinskis tika arī pie iespējas Stenlija kausu atrādīt latviešu sporta faniem. Tāda iespēja mums ir jau otro gadu pēc kārtas - iepriekšējā sezonā Stenlija kausa izcīņas finālā Vegasas "Golden Knights" ar 4-1 pārspēja "Panthers". Čempionu rindās spēlēja uzbrucējs Teodors Bļugers, kurš arī atveda prestižo trofeju uz Latviju.

Iedzīvotāji ieradušies aplūkot Stenlija kausu.

Bļugers Doma laukumā iznes Stenlija kausu

Latvijas hokejists Teodors Bļugers šodien, 11. augustā, Rīgā ar lepnumu izrādīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempiona trofeju jeb Stenlija kausu.