Mūzika

Dziedātājs Ainars Bumbieris, svinot dzimšanas dienu, saviem faniem dāvina jaunu dziesmu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Vasaras vidū, kad dziedātājs Ainars Bumbieris svin savu dzimšanas dienu, mākslinieks arī saviem klausītājiem pasniedz dāvanu - jaunu dziesmu "Cīrulītis".

Dziedātājs Ainars Bumbieris, svinot dzimšanas dien...

"Laikā, kad viss ir nopērkams un pieejams, ir īpaši jāpiedomā, kādas dāvanas svētku reizēs mēs pasniedzam saviem mīļajiem – ģimenei, draugiem, kolēģiem. Manuprāt, pašradītās ir tās visvērtīgākās – sacerētas dzejas rindas, mīļš zīmējums vai noskaņu glezna. Es saviem uzticīgajiem klausītājiem dāvinu jaunu dziesmu," lepojas Bumbieris. 

Dziesmas „Cīrulītis” mūzikas un teksta autors ir Jānis Krūmiņš. „Gan skaņdarba melodija, gan līrika aicina piedomāt pie izvēlēm, kuras dzīvē izdarām. Vai tās notiek ar sirdi vai prātu, un kuras ir tās īstās – jūtu vadītās vai prāta izsvērtās? Dziesma ļauj atcerēties iemīlēšanās sajūtu, kad atsaucīgais acu skatiens un sirds jūt to vienīgo un īsto. …un laimīgs tas, kuram jūtas un prāts ir harmonijā, mīlot savu īsto, izredzēto cilvēku”, tā savas sajūtas un dziesmas noskaņu raksturo skaņdarba radītājs un izpildītājs.

foto: Publicitātes
Ainars Bumbieris.
Ainars Bumbieris.