Heilija Bībere: cilvēki negrib ticēt, ka mēs esam laimīgi
foto: ddp/Instar / Vida Press
Heilija un Džastins Bīberi.
Slavenības
2024. gada 24. jūlijā, 23:31

Heilija Bībere: cilvēki negrib ticēt, ka mēs esam laimīgi

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāja Džastina Bībera sieva Heilija Bībera atzīst, ka labprāt ziņu par savu grūtniecību būtu turējusi noslēpumā līdz pat bērna dzimšanai.

Heilija Bībere: cilvēki negrib ticēt, ka mēs esam ...

Savā grūtniecības laikā Heilija par lielāko daļu lietu labprātāk ir klusējusi, atzīstot, ka viņas un Džastina paziņojums par bērnu nāca tikai tāpēc, lai mazinātu cilvēku spekulācijas. 

“Iespējams, ka es to varēju slēpt līdz pat beigām,” runājot par savu grūtniecību, sacīja Heilija. “Bet man nepatika stress, ka nevaru ārēji izbaudīt savu grūtniecību. Es jutos tā, it kā es slēptu šo lielo noslēpumu, un tas nebija labi. Es vēlējos brīvību, lai varētu iet ārā un dzīvot savu dzīvi.”

Heilija savu grūtniecību turēja noslēpumā līdz sestajam mēnesim.

“Cilvēki man ir likuši justies tik slikti par manām attiecībām kopš pirmās dienas,” sacīja dziedātāja sieva. “"Ak, viņi izšķīrās!" “Viņi viens otru ienīst!" “Viņi šķiras!" Cilvēki negrib ticēt, ka mēs esam laimīgi."

Neraugoties uz negativitāti ap abu attiecībām, viņa ir samierinājusies ar zināmu uzmanības līmeni un ar to saistītajām sajūtām. 

“Agrāk es centos izturēties tā, it kā tas sāpētu arvien mazāk un mazāk,” piebilda Heilija. “Es esmu mēģinājusi domāt, ka kādā brīdī pie tā pierod, bet es saprotu, ka patiesībā tas nekad nesāp mazāk.”

Tomēr Heilija neko nemainītu un, kā atzīst Džastina Bībera sieva, patiesībā viņa nevarētu būt laimīgāka: “Es tik ļoti mīlu šo cilvēku. Es cenšos izbaudīt šīs dienas, kad mēs ar Džastinu esam tikai divatā.”