"Mīzela", "Cirvis" un citi trači! Jubilāra Artusa Kaimiņa lielāko skandālu TOP 7
Slavenības
2016. gada 3. novembris, 14:21

"Mīzela", "Cirvis" un citi trači! Jubilāra Artusa Kaimiņa lielāko skandālu TOP 7

Jauns.lv

Šodien – 2016. gada 3. novembrī – dzimšanas dienu svin 12. Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš. Viņam paliek 36 gadi. Un šajos gados Artuss pamanījies iekulties tik daudz skandālos, ka daudzus no tiem pat grūti atcerēties. Mēs pamēģinājām!

Artuss Kaimiņš jeb īstajā vārdā Artūrs Kaimiņš, mācījies sešās skolās, ko nācās mainīt viņa trakulīgās un nevaldāmās uzvedības dēļ. Kļuvis par aktieri, 2005. gadā Kaimiņš filmējās Arvīda Krieva filmā “Man patīk, ka meitene skumst” ar Mārtiņu Freimani galvenajā lomā, 2007. gadā filmējās pirmajā latviešu pilnmetrāžas spēlfilmā “Monotonija”, bet 2011. gadā - filmā “Kolka Cool”.

Visliktenīgākais pavērsiens viņa dzīvē notika 2003. gada 23. aprīlī, kad Kaimiņš kopā ar vēl trim jaunajiem Valmieras Drāmas teātra aktieriem un fotogrāfu avarēja ceļā no Valmieras. Autoavārijā bojā gāja divi Artusa kolēģi, bet Artuss, aktrise Līva Krūmiņa un fotogrāfs Laimonis Stīpnieks guva smagas mugurkaula traumas. Kaimiņam bija lauzti kakla skriemeļi, taču viņš brīnumainā kārtā izdzīvoja un pat netika paralizēts.

Par Artusu Kaimiņu režisors Pēteris Krilovs reiz izteicies – “Artuss ir impulsīvs sirds cilvēks.” Kaut arī Artusam bijušas vairākas spilgtas lomas teātrī un kinofilmās, viņš diemžēl par sevi liek runāt kā par klaunu un skandālistu.

Lūk, Artusa Kaimiņa lielākie skandāli!


Nākamā lapa: "Kauns par sevi". Nesmieklīgais anekdošu šovs