Princese Ketrīna, turpinot ārstēties no vēža, dalās ar retu vēstījumu par veselību
Velsas princese Ketrīna.
Slavenības
2024. gada 19. jūlijā, 15:55

Princese Ketrīna, turpinot ārstēties no vēža, dalās ar retu vēstījumu par veselību

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna izrādījusi cieņu dabas dziedinošajām spējām - četrus mēnešus pēc tam, kad publiski atklāja savu vēža diagnozi.

Princese Ketrīna, turpinot ārstēties no vēža, dalā...

42 gadus vecā Keita Midltone, kura ir britu Nacionālā vēstures muzeja patronese, ceturtdien dalījusies ar sirsnīgu vēstījumu, lai veicinātu viņu Pilsētvides projekta uzsākšanu. Prinča Viljama sieva “Instagram” stāstos dalījusies ar fotogrāfijām no projekta apmeklējuma 2021. gadā un aicinājusi cilvēkus vairāk laika pavadīt dabā. Viņa rakstīja: “Es zinu, kā dabas spēks balsta mūsu attīstību un labklājību, gan sagādājot mums prieku, gan palīdzot uzturēt mūs fiziski, garīgi un emocionāli veselus. Ceru, ka šie dārzi būs iedvesmojoši un transformējoši tiem tūkstošiem cilvēku, kas tos apmeklēs.”

Vēstījums sekojis dažas dienas pēc Vimbldonas apmeklējuma, kura laikā viņa pasniedza trofejas sportistiem. Publika Ketrīnu sagaidīja ar stāvovācijām, aizkustinoši izrādot atbalstu Velsas princesei, kura ārstējas no vēža. Šī bija Keitas otra publiskā iziešana sabiedrībā šā gada laikā. Viņu pavadīja māsa Pipa Midltone-Metjūsa un meita princese Šarlote.

Princese Ketrīna ar meitu un māsu apmeklē Vimbldonu 2024. gadā

Jūnijā Ketrīna par savu veselību izteicās, ka jūtas aizkustināta par sabiedrības izrādīto atbalstu šajā periodā. Viņa piebilda, ka, lai gan progress ir labs, viņas ārstēšanās joprojām notiek un turpināsies vēl dažus mēnešus. Princese sacīja: “Es gūstu labus panākumus, taču, kā zinās ikviens, kurš iziet ķīmijterapiju, ir labas dienas un sliktas dienas. Sliktajās dienās tu jūties vājš, noguris un tev jāpiekāpjas, lai tavs ķermenis atpūšas. Taču labajās dienās, kad jūties stiprāka, tu vēlies maksimāli izmantot labo pašsajūtu. Mana ārstēšanās turpinās un ilgs vēl dažus mēnešus. Dienās, kad jūtos gana labi, ir prieks iesaistīties skolas dzīvē, veltīt personīgo laiku lietām, kas dod enerģiju un pozitīvismu, kā arī nedaudz sākt pastrādāt no mājām.”