Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
66 gadus vecā Šārona Stouna rada ažiotāžu, iepozējot bildei bez peldkostīma augšiņas
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com/ Vida Press
Šārona Stouna šā gada jūnijā.
Slavenības

66 gadus vecā Šārona Stouna rada ažiotāžu, iepozējot bildei bez peldkostīma augšiņas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise Šārona Stouna saviem sociālo tīklu sekotājiem parādījusi jaunu fotogrāfiju un sacēlusi lielu ažiotāžu.

66 gadus vecā Šārona Stouna rada ažiotāžu, iepozēj...

66 gadus vecā Holivudas zvaigzne “Instagram” publiskojusi fotogrāfiju, kurā viņa pozē peldkostīmā, taču bez bikini augšiņas. Šādā izskatā aktrise nodarbojas ar gleznošanu. “Dažreiz man vienkārši jāaiziet no baseina līdz gleznošanai,” kadru parakstījusi filmas “Pamatinstinkts” zvaigzne.

Šāronas Stounas sekotājus vairāk piesaistījis nevis mākslas darbs, pie kura viņa strādā, bet gan aktrises augums jaunajā bikini fotogrāfijā. Šis attēls burtiski “uzspridzinājis” komentāru sadaļu. Parasti Stounas vēstījumi saņem 300-400 parakstu, taču šobrīd pie foto atstāti jau vairāk nekā trīs tūkstoši komentāru.

Šārona Stouna ne pārāk bieži atrāda fotogrāfijas peldkostīmā, un, ja arī tādas publisko, tad citos rakursos, tāpēc sekotāji ar skubu metušies komentāros vērtēt aktrises izskatu. Daži rakstīja, ka zvaigzne praktiski nav mainījusies kopš kulta filmas “Pamatinstinkta” laikiem, bet citi jautāja, kad viņa plāno “iet uz zāli”. “Kāpēc jūs izskatāties daudz labāk par mani, lai gan man ir tikai 32 gadi?”, “Viņa ir laimīga, tas arī viss, kam ir nozīme”, “Kāpēc to publiskot 66 gadu vecumā? Tur nav nekā seksīga”, “Man patīk, ka jūs parādāt savas īstās bildes bez fotošopa un kā cita”, “Rozīnītes joprojām ir tikpat garšīgas,” raksta aktrises sekotāji.