Alla Pugačova ieradusies Latvijā
foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram" video
Alla Jūrmalā.
Slavenības
2024. gada 11. jūlijā, 10:28

Alla Pugačova ieradusies Latvijā

Jauns.lv

Latvijā redzēta Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova.

Alla Pugačova ieradusies Latvijā...

Pugačova, kas jau daudzus gadus vasaras mīl pavadīt Jūrmalā, nupat redzēta šajā pilsētā, staigājam kopā šoferi un bērniem, no kuriem viens ir viņas dēls Harijs, liecina kāda aculiecinieka soctīklos ievietotais video.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Pugačovas vīrs humorists Maksims Galkins, nosodot sākto karu un zvērības, iekļuva krievu melnajā sarakstā un pat tika pasludināts par ārzemju aģentu. Ģimene pārcēlās uz Izraēlu, padzīvoja arī Latvijā, Pugačova vēl pamanījās paciemoties arī Krievijā, taču nu jau pat viņai tajā tiek draudēts ar cietumsodu.

Augustā Latvijā Galkinam paredzētas vairākas uzstāšanās - Liepājā, Rēzeknē, Jūrmalā, Rojā, Cēsīs un Daugavpilī. Jūlijā vismaz oficiālais viņa koncertu kalendārs ir no darbiem brīvs.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - par Krievijas estrādes karalieni dēvētā Alla Pugačova un Maksims Galkins.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...