foto: no "Instagram"
Adriana Miglāne aizbrauc strādāt uz Īriju, bet dēlu atstāj Latvijā
Adriana Miglāne.
Slavenības
2024. gada 9. jūlijs, 06:38

Adriana Miglāne aizbrauc strādāt uz Īriju, bet dēlu atstāj Latvijā

Kitija Seržāne

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja un digitālā satura veidotāja Adriana Miglāne ir pieņēmusi darba piedāvājumu Īrijā un pametusi Latviju.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", to Adriana Miglāne saviem sekotājiem atklājusi sociālajā tīklā "Instagram", skaidrojot, ka šāds piedāvājums viņai esot izteikts jau pirms pusotra gada, taču tobrīd viņa gribējusi palikt Latvijā. Taču nu vairs to nevēlas, tāpēc pieņēmusi piedāvājumu un cer, ka Īrijā sāksies jauns posms viņas karjerā.

Dziedātāja savos "Instagram" īsajos stāstos atklāj, ka uzstāsies pasākumos un tas būs pastāvīgs darbs. Tāpat Adriana ir pieņēmusi lēmumu atteikties no vairākām sadarbībām, lai vairāk laika veltītu mūzikai. “Mans fokuss tagad ir dziedāt un šogad izlaist albumu, plus man ir divi lieli šovi rudenī!” pauž Miglāne.

Dziedātāja uz Īriju devusies viena, savukārt viņas dēls Hugo šobrīd dzīvo pie viņas mammas Latvijā. Miglāne ar dēlu sazinās katru dienu, lai nezaudētu saikni. Adriana skaidro: “Nav tā, ka es pārvācos, vienkārši šeit būšu ļoti daudz. Un braukšu uz Latviju. Protams, ir bailīgi, jo nekad nav viegli būt jaunā vidē, bet man šeit ārkārtīgi patīk – daba un cilvēki. Man vajadzēja to burvīgo labsirdību, kas te ir apkārt! Es šeit varu dziedāt un iet pretī saviem mērķiem.”