Margota Robija ir pirmā bērna gaidībās! Filmas "Bārbija" zvaigzne nofotografēta ar apaļīgu vēderiņu
foto: Stewart Cook/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise Margota Robija.
Slavenības
2024. gada 9. jūlijā, 06:12

Margota Robija ir pirmā bērna gaidībās! Filmas "Bārbija" zvaigzne nofotografēta ar apaļīgu vēderiņu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kļuvis zināms, ka viena no šobrīd pieprasītākajām aktrisēm pasaulē gatavojas kļūt par māmiņu. Margotas Robijas noslēpumu atklājuši paparaci - viņi nofotografējuši filmu “Bārbija” un “Reiz Holivudā” aktrisi, atpūšamies pie Komo ezera Itālijā.

Margota Robija ir pirmā bērna gaidībās! Filmas "Bā...

34 gadus vecā aktrise bija ģērbusies īsā baltā T kreklā, kas atsedza viņas vēderu. Topiņam viņa pieskaņojusi melnas bikses. Izvēlētais apģērbs atklāja apaļīgu vēderiņu. Pamanījusi paparaci, kino zvaigzne centās piesegties, taču bija jau par vēlu. Atpūsties pie Komo ezera Margota Robija ieradusies kopā ar vīru Tomu Akerliju. Viņš bija ģērbies krēmkrāsas kreklā un haki krāsas biksēs. 34 gadus vecais producents sniedza sievai roku, palīdzot no mola iekāpt laivā. Pēc tam pāris devās vizināties pa ezeru.

Margota ar režisora asistentu Tomu Akerliju iepazinās filmas “Suite Française” uzņemšanas laukumā 2013. gadā. Viņi trīs gadus draudzējās un 2016. gadā apprecējās. Gadu pēc kāzām pāris atklāja, ka tiekot kaldināti plāni par ģimenes pieaugumu. Tomēr toreiz viņi skaidroja, ka atliek šo laimīgo brīdi savas pārliekās aizņemtības dēļ. 2019. gadā intervijā “Radio Times” aktrise gan sacīja: “Es apprecējos, un pirmais jautājums gandrīz katrā intervijā ir – ‘Bērni? Kad tev būs?’ Esmu tik dusmīga, ka pastāv šis sociālais pieņēmums. Tu esi precējusies, tagad tev jābūt bērnam. Neizdariet pieņēmumus. Es darīšu to, ko gatavojos darīt.”