1dienas
21stundas
42minūtes
56sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Breds Pits pirmo reizi iziet sabiedrībā ar mīļoto Inesi
foto: SplashNews.com/ Vida Press
Breds Pits ar mīļoto Inesi de Ramonu.
Slavenības

Breds Pits pirmo reizi iziet sabiedrībā ar mīļoto Inesi

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

60 gadus vecais amerikāņu aktieris Breds Pits uz Lielbritānijas “Grand Prix” izcīņu ieradās kopā ar savu 31 gadu veco mīļoto sievieti Inesi de Ramonu. Pāris satiekas gandrīz divus gadus, tomēr līdz šim viņi nebija izgājuši sabiedrībā kopā.

Breds Pits pirmo reizi iziet sabiedrībā ar mīļoto ...

Inese bija ģērbusies gaiši zilā kleitā un zābakos, bet Breds no pūļa izcēlās dzeltenā jakā, gaišās biksēs un cepurē. Holivudas aktiera izredzētajai līdzi bija arī lakoniska soma, bet acis piesedza saulesbrilles. Šī bija pāra pirmā oficiālā iziešana sabiedrībā gandrīz divus gadus ilgstošo attiecību laikā. Baumo, ka tuvākajā laikā Breds Pits un juvelierizstrādājumu dizainere Inese de Ramona varētu apprecēties.

Breds Pits ar mīļoto Inesi de Ramonu apmeklē Lielbritānijas “Grand Prix”

Romāns ar Inesi ir Breda pirmās nopietnās attiecības pēc skandalozās šķiršanās no sievas Andželinas Džolijas 2016. gadā. Viņi visu laiku ir centušies izvairīties no iziešanas sabiedrībā kopā, un par šīm attiecībām pirmo reizi kļuva zināms no vārdā nenosauktu informācijas avotu teiktā 2022. gada rudenī. “Patiesībā Breds jau kādu laiku ir gatavs bildināt. Viņš ir tik laimīgs ar Inesi. Breds viņu satika ideālā brīdī, kad bija paspējis atgūties pēc šķiršanās,” pastāstījis paziņa. Holivudas aktieris joprojām tiesājas ar Andželinu Džoliju kopīgu uzņēmējdarbības projektu un bērnu aizbildniecības dēļ. Laulības šķiršanas procesu viņi uzsāka jau 2016. gadā.