foto: Scanpix/LETA
Vai zinājāt? Kovboju-geju lomās "Kuprainajā kalnā" varēja būt Breds Pits un Leonardo di Kaprio
Kino
2018. gada 20. jūlijs, 12:06

Vai zinājāt? Kovboju-geju lomās "Kuprainajā kalnā" varēja būt Breds Pits un Leonardo di Kaprio

Jauns.lv

Režisors Gass van Sants atklājis - godalgotās filmas "Brokeback Mountain" ("Kuprainais kalns") galveno varoņu lomas piedāvātas Holivudas zvaigznēm Bredam Pitam un Leonardo di Kaprio, bet viņi... atteikušies.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

2005. gadā kinopasauli pārsteidza režisora Anga Lī neparastais vesterns - stāsts par divu kovboju mīlu. Galvenajās lomās bija redzami Džeiks Gilenhols un Hīts Ledžers, filma ar 14 miljonu budžetu ienesa tās veidotājiem 180 miljonus un saņēma trīs "Oskarus". Bet Ledžers un Gilenhols tika pie "Oskara" nominācijām.

foto: AP/Scanpix
Par lomām "Kuprainajā kalnā" gan Ledžers, gan Gilenhols saņēma "Oskara" nomināciju.

Nu atklājies, kādas slavenības saņēmušas uzaicinājumu tēlot galvenās lomas, taču no šīs iespējas atteikušās.

Arī režisoram Gasam van Santam, kas no izaicinājumiem nekad nav baidījies un radījis gan pretrunīgi vētētas, gan kritiķu apjūsmotas filmas, piedāvāts strādāt pie "Kuprainā kalna". Bet galu galā darbs tomēr ticis Angam Lī.

foto: River / MEGA/SCANPIX
Gass van Sants savas jaunākās filmas "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot" pirmizrādē Holivudā 11. jūlijā.

Nu van Sants atklājis - meklējot aktierus filmai, nācies sastapties ar atteikumu gūzmu. "Neviens nevēlējās to darīt. Es jau biju sācis pie filmas strādāt, un man likās - vajag tiešām spēcīgu aktieru ansambli. Vajag īstas zvaigznes. Bet nekas nesanāca. Es uzrunāju ierastos grandus - Leonardo di Kaprio, Bredu Pitu, Metu Deimonu. Un viņi visi atteica."

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

gallery icon
24

To apstiprinājusi arī filmas producente Daiena Osana: "Jā, visi šie tolaik jaunie džentlmeņi no projekta atteicās - dažādu iemeslu dēļ."

Breds Pits dodas vizināties ar jauno motociklu

Aktieris Breds Pits iegādājies jaunu motociklu – „BMW R 1200 GS Adventure”, un viens pats devies izbraucienā pilsētas ielās.

gallery icon
16

"Ko es varēju darīt un ko man droši viem vajadzēja darīt - ņemt lomām mazpazīstamus aktieris, nesatraukties par to, ka tās nav Holivudas pirmā lieluma zvaigznes," tagad saka van Sants. "Es nebiju gatavs. Es pat īsti nezinu, kāpēc. Jā, tā bija aizķeršanās no manas puses."

Taču jau nākamgad abas Holivudas zvaigznes - Leonardo di Kaprio un Bredu Pitu - vienā filmā tomēr redzēt izdosies. Viņi abi piekrituši spēlēt kulta režisora Kventina Tarantino jaunākajā darbā "Once Upon a Time in Hollywood".