Saulkrastu novada svētki 2024. gada jūlijā

Saulkrastu novada svētki 2024. gada jūlijā.

Slavenības

FOTO: šarmantā Linda Leen, trakulīgais Eilands un enerģiskie "Instrumenti" - ar vērienu aizvadīts Saulkrastu novada svētku koncerts

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē, 6. jūlijā, tika aizvadīts Saulkrastu novada svētku vakara koncerts, kurā sanākušos priecēja Linda Leen, Ralfs Eilands un grupa "Instrumenti".

FOTO: šarmantā Linda Leen, trakulīgais Eilands un ...

Saulkrastu novada svētku koncertu Saulkrastu brīvdabas estrādē atklāja šarmantā dziesmu autore un izpildītāja Linda Leen. Turpinājumā skatuvi piepildīja jauda un enerģija, ko sniedza daudzpusīgais un harizmātiskais vokālists Ralfs Eilands. Kopā ar pavadošo grupu Ralfs koncertā izpildīja savus zināmākos skaņdarbus, kā arī pavisam jaunu mūziku, pie kuras viņš pēdējā laikā bija strādājis.

Īsi pirms pusnakts tika izšauts vakara muzikālais “salūts”. Uz skatuves kāpa "Instrumenti" – viena no Latvijas pieprasītākajām mūzikas grupām. Ceļā uz savu jauno studijas albumu un vērienīgo koncertu “Arēnā Rīga” grupa vasaras vidū veica svarīgu pieturas punktu Saulkrastos, kur izpildīja publikas iemīļotākās dziesmas.