Jauns romāns: "Harija Potera" zvaigzne Emma Vatsone redzēta skūpstāmies ar sabiedrībā nepazīstamu vīrieti
foto: action press/ Vida Press
Britu aktrise Emma Vatsone.
Slavenības
2024. gada 5. jūlijā, 06:55

Jauns romāns: "Harija Potera" zvaigzne Emma Vatsone redzēta skūpstāmies ar sabiedrībā nepazīstamu vīrieti

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Britu aktrise un modele Emma Vatsone (34) pagājušā gada maijā pārtrauca ilggadējās attiecības ar Brendonu Grīnu - bagāta uzņēmēja dēlu.

Jauns romāns: "Harija Potera" zvaigzne Emma Vatson...

Britu aktrise, modele un sabiedriskā darbiniece Emma Vatsone pasaules slavu iemantoja jau bērnībā, atveidojot Hermiones Greindžeres lomu filmās par mazo burvi Hariju Poteru. 2019. gadā viņa paņēma pauzi aktrises karjerā un pievērsās studijām. Emma skolojas maģistra grādam prestižajā Oksfordas universitātē. Taču šķiet, ka tagad Oksfordā viņu saista ne tikai akadēmiskā izglītība. Paparaci nesen pieķēruši Vatsoni, kas skūpstījusies ar noslēpumainu jaunu vīrieti. Par to raksta izdevums “The Sun”. Emma izskatījās absolūti iemīlējusies, kad izredzētais maigi glāstīja viņas vaigu.

“Viņa izskatījās neticami laimīga, it kā viņu neuztrauktu nekas cits pasaulē. Viņas somas apsardze bija nolikusi melna “Range Rover” aizmugures sēdeklī un viņa atvadījās. Viņi bija ārkārtīgi tuvi – šķita, ka viņiem ir vienalga, vai kāds skatās,” izdevumam pastāstīja kāds no aculieciniekiem.

Aktrises privātā dzīve vienmēr interesējusi fanus. Zināms par vairākām viņas bijušajām attiecībām, to skaitā ar regbija spēlētāju Metu Dženiju, aktieri Kordu Overstrītu un uzņēmēju Leo Robintonu. Turklāt viņai pat savulaik bija piedēvēts romāns ar princi Hariju, tomēr pati Vatsone šo informāciju noliegusi.

Emma Vatsone un Vils Adamovičs

Ar pretrunīgi vērtētā britu uzņēmēja sera Filipa Grīna dēlu Brendonu Grīnu aktrisi pirmo reizi sabiedrībā redzēja kopā 2021. gada septembrī. Šķita, ka Vatsone atradusi savu īsto un vienīgo, taču 2023. gada maijā – pēc 18 draudzības mēnešiem – pāris izšķīrās. Par to, kas ir aktrises jaunais draugs, Emma publiski nav bildusi ne vārda un viņa identitāti cenšas paturēt noslēpumā.

Emma Vatsone atradusi Misteru Īsto. Pāris izskatās neprātīgi iemīlējies

Emma Vatsone atradusi Misteru Īsto. Pāris izskatās neprātīgi iemīlējies. 2012. gads