foto: Instagram/victoriabeckham/
Foto: Bekhemi svin sudraba kāzas ar svētku tērpu retrospekciju
Slavenais pāris atzīmē 25 gadu kāzu jubileju.
Slavenības
2024. gada 4. jūlijs, 19:22

Foto: Bekhemi svin sudraba kāzas ar svētku tērpu retrospekciju

Izklaides nodaļa

Jauns.lv/CNN

Slavenību pāris Deivids un Viktorija Bekhemi pēc 25 gadiem atdzīvinājuši savas kāzu dienas fotogrāfijas.

Pāris, kas apprecējās 1999. gadā, uz visiem laikiem apvienojot modes un futbola pasauli, sociālajos tīklos ievietojuši fotogrāfijas ar saviem kāzu tērpiem, ko uzlaikojuši atkal pēc 25 gadiem.

Pārim ir nācies nožēlot dažas maznozīmīgas detaļas savā lielajā dienā. Konkrēti, par viņu baklažānu krāsas tērpiem. "Man pat bija violetā krāsā tērpta virsjaka," 2017. gadā intervijā BBC Radio 4 sacīja Deivids. "Ko es domāju? Es izskatījos, kā puiši no filmas "Stulbs un vēl stulbāks"".

Viktorija tam piekrita, sakot: "Toreiz tā vienkārši šķita ļoti laba ideja. Es domāju, ka toreiz mēs bijam naivi. Mēs nezinājām neko par modi. Mēs vienkārši izklaidējāmies, un, godīgi sakot, tā tam arī vajadzētu būt."

Svinot sudraba kāzu gadadienu, pāris dalījās ar fotogrāfijām sociālajā tīklā "Instagram". Viktorija fotogrāfijas parakstīja ar tekstu: "Jā, joprojām ir! Nevaru noticēt, ka pagājuši 25 gadi, un tie joprojām der!"

Fani pauda sajūsmu par redzēto: "Kad cilvēki saka "ikonisks", viņiem vajadzētu atsaukties uz šo. Violeta krāsas valkāšana kāzu dienā - tikai Bekhemiem tas varēja izdoties."