foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Divu bērnu māmiņa Ketrīna Zeta-Džounsa lepojas ar figūru peldkostīmā. Viņai ir jau 54 gadi!
Aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa.
Slavenības
2024. gada 3. jūlijs, 06:51

Divu bērnu māmiņa Ketrīna Zeta-Džounsa lepojas ar figūru peldkostīmā. Viņai ir jau 54 gadi!

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Daiļā velsiešu aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa parādījusi figūru melnā kopējā peldkostīmā. Vasarai gatava!

Divu bērnu māmiņa nodemonstrējusi savas garās kājas, spoguļa priekšā iepozējot selfijam melnā asimetriskā peldkostīmā ar pikantu izgriezumu dekoltē zonā. Savu pludmales tēlu aktrise papildinājusi ar salmu platmali un saulesbrillēm masīvos rāmjos. “Ai! Jūs mani pieķērāt pozējot!” – pie attēla pierakstījusi filmas “Zorro maska” zvaigzne.

Šis ieraksts publiskots īsi pēc tam, kad kļuva zināms, ka Ketrīna Zeta-Džounsa kopā ar vīru Maiklu Duglasu izlikusi pārdošanā ģimenes grezno savrupmāju Vestčesteras apgabalā Ņujorkā, kas celta aizvadītā gadsimta divdesmitajos gados celto. Mājas pārdošana slavenajam pārim varētu nest 7,5 miljonus ASV dolāru peļņu. Šo māju Ketrīna 2019. gadā iegādājās par 4,5 miljoniem ASV dolāru, bet šobrīd pārdod par 12 miljoniem. Zeta-Džonsa pastāstījusi, ka abi ar vīru vēlas pārcelties dzīvot citur, jo viņu bērni ir pieauguši un uzsākuši patstāvīgu dzīvi prom no vecāku mājām. Maiklam un Ketrīnai ir 23 gadus vecs dēls Dilans un 21 gadu veca meita Kerisa. Leģendārajam Holivudas aktierim ir arī 45 gadus vecs dēls Kamerons, kurš dzimis viņa pirmajā laulībā ar sievu Diandru Lūkeri.

Ketrīna Zeta-Džounsa un Maikls Duglass par 12 miljoniem pārdod māju Ņujorkā

gallery icon
32

Kerisa 2021. gadā absolvēja vidusskolu un šobrīd ir starptautisko attiecību un kino studente Brauna universitātē. Viņa ir līdzpriekšsēdētāja vienīgajam Brauna klubam, kura mērķis ir vairot izpratni par pārtikas sistēmām un to ietekmi uz klimata pārmaiņām. Savukārt Dilans 2022. gada maijā absolvēja Brauna universitāti, kur ieguva grādu politiskajās zinātnēs.  

Maikla Duglasa un Ketrīnas Zetas-Džounsas ģimene

gallery icon
40