Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Dedzīgais fans princis Viljams princeses Ketrīnas dēļ neapmeklē futbolu
Velsas princis Viljams un princese Ketrīna 2023. gadā.
Slavenības

Dedzīgais fans princis Viljams princeses Ketrīnas dēļ neapmeklē futbolu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princis Viljams ir dedzīgs futbola fans un cītīgi seko līdzi Eiropas čempionātam futbolā. Taču viņš svētdien nav apmeklējis Anglijas futbola izlases spēli, kurā tā sacentās ar Slovākijas izlasi.

Dedzīgais fans princis Viljams princeses Ketrīnas ...

Princis Viljams šķietami pieņēmis svarīgu lēmumu par labu savai slimajai sievai Velsas princesei Ketrīnai. Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka princis, kurš ir Futbola asociācijas prezidents un regulāri apmeklējis Anglijas izlases spēles, palicis mājās kopā ar sievu un svētdien uz izšķirošo maču neieradās. Anglija komanda uzvarēja Slovākijas izlasi un iekļuva Eiropas futbola čempionāta ceturtdaļfinālā.

Tā princis Viljams fano par futbolu

Jūnija vidū Viljams pat mēroja ceļu uz Vāciju, lai justu līdzi Anglijas izlases spēlētājiem, kad viņi tikās ar otru savu pretinieku čempionātā Dāniju. Princis kopā ar citiem līdzjutējiem vēroja maču Frankfurtes arēnā. Viņš bija redzams, sarunājamies ar Dānijas karali, kurš bija ieradies uz spēli, lai atbalstītu savas valsts komandu.

foto: Mateusz Slodkowski/ZUMA Press Wire/Shutterstock/ Vida Press
Velsas princis Viljams un Dānijas karalis Frederiks X 20. jūnijā klātienē vēroja Anglijas spēli pret Dāniju.
Velsas princis Viljams un Dānijas karalis Frederiks X 20. jūnijā klātienē vēroja Anglijas spēli pret Dāniju.

Tagad ārvalstu mediji ziņo, ka princis Viljams svētdien nav apmeklējis izšķirošo maču Keitas Midltones, kura ārstējas no vēža, dēļ. Taču princis izplatījis emocionālu paziņojumu pēc tam, kad Anglija uzvarēja Slovākiju un iekļuva ceturtdaļfinālā.