foto: SOPA Images Limited / Alamy/ Vida Press
Vai tiešām viņa dzīvē tā izskatās? Soctīklos apspriež 42 gadus vecās supermodeles Natālijas Vodjanovas "godīgo" foto
Natālija Vodjanova 2019. gadā.
Slavenības
2024. gada 2. jūlijs, 05:11

Vai tiešām viņa dzīvē tā izskatās? Soctīklos apspriež 42 gadus vecās supermodeles Natālijas Vodjanovas "godīgo" foto

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

42 gadus vecā modele un piecu bērnu māte Natālija Vodjanova praktiski visos attēlos izskatās perfekti un krietni jaunāka par savu vecumu. Taču nesen sociālajos tīklos parādījās kāds foto, kurā viņa neizskatās gluži tā, kā visi pieraduši.

Nedēļas sākumā Natālija apmeklēja ikgadējo modes pasākumu "Vogue World", kur ieradās kopā ar vīru Antuānu Arno. Uz šo pasākumu 42 gadus vecā Krievijas supermodele bija uzvilkusi "Dolce&Gabbana" kleitu, kurā pirms 18 gadiem fotografējās "Vogue" vākam. Drīzumā sociālajos tīklos parādījies vēl viens Vodjanovas foto no pasākuma, kurā viņa izskatās citādāk, nekā viņu ierasts redzēt profesionālajos attēlos.

Attēlā modele sēž modes šova pirmajā rindā, komunicējot ar dizaineru Žanu Polu Gotjē, un skatās cita viesa kamerā. Tikai viņa neizskatās kā pirms dažām minūtēm uz sarkanā paklāja. Viss, protams, ir citā apgaismojumā un neveiksmīgākā rakursā. Tomēr vai tiešām skaistā sieviete dzīvē tā izskatās? Daudzi attēla aplūkotāji steidz to apšaubīt: "Nevis "godīgs" bet neveiksmīgs, skaidrs, ka viņa noveco kā visi normāli cilvēki, bet šaubos vai tieši tā viņa izskatās parastajā dzīvē".

foto: SOPA Images Limited / Alamy/ Vida Press
Natālija ar vīru Antuānu Arno.

Tikmēr citi soctīkla "Instagram" lietotāji norādījuši, ka piecu bērnu māte, kura pagaidām "neko nav darījusi" ar seju, izskatās atbilstoši savam vecumam. "Brīnumu tomēr nav. Pat ideālā Natālija Vodjanova noveco", "Viņai 42. Pieci bērni. Tieši tā šajā vecumā izskatās kopta sieviete bez 1001 kosmētiskās procedūras," sprieda tīmeklī.

Natālija intervijās vairākkārt teikusi, ka iestājas par dabisku novecošanos. Viņa neatbalsta "kaistuma injekcijas", bet pie kosmetologa pirmoreiz vērsusies 33 gadu vecumā. Tāpat modele nekad nav ļāvusi krāsot savus matus, pat ja to prasīja darbs, un kopš 14 gadu vecuma pēc savas vecmāmiņas ieteikuma neizrausta uzacis.