Frīdis sarīko pirmo TV karaoke čempionātu. FOTO
Latvijas karaoke krusttēvs Frīdis jeb Aivars Freimanis tagad labākos karaoke dziedātājus meklē Karaoke TV čempionātā kanālā “Rīga TV24”.
Slavenības

Frīdis sarīko pirmo TV karaoke čempionātu. FOTO

Kasjauns.lv

Piektdien, 30. janvārī telekanālā “RīgaTV 24” varēja vērot Latvijā nebijušu muzikāli izklaidējošo šovu – Karaoke TV čempionātu, kurā karaoke dziedātāji cīnās par titulu “Latvijas Karaoke TV čempions!”

Frīdis sarīko pirmo TV karaoke čempionātu. FOTO...

Čempionātu vada Latvijas karaoke krusttēvs Aivars Freimanis jeb Frīdis un atraktīvais Mārtiņš Kapzems, kurš jau vadīja “RīgaTV 24” talantu šovu “Rādi, ko vari”.

Čempionātam pieteikušies daudz dažādu vecumu karaoke dziedātāju no visas Latvijas. Karaoke TV čempionātam var pieteikties katrs, kuram ir vismaz 16 gadu, drosme kāpt uz skatuves un kurš ir gatavs dziedāt dažādu žanru un mākslinieku dziesmas. Šovs norisināsies tiešraidē katru piektdienu plkst. 20:00 un skatītāji ir aicināti vērot šovu gan tiešraidē TV ekrānos, gan klātienē Rīgā, Blaumaņa ielā 32.

Čempionāta pirmajā raidījumā dalībniekus Frīdim vērtēt palīdzēja profesionāli mūziķi - Anmary un Ģirts Lūsis.

Ieskats “Rīga TV24” Karaoke TV čempionāta pirmajā raidījumā, ko vadīja Mārtiņš Kapzems, bet žūrija bija Aivars Freimanis jeb Frīdis, kā arī mūziķi Anmary un Ģirts Lūsis.

Rīga TV24 Karaoke TV čempionāta pirmais raidījums

Ieskats “Rīga TV24” Karaoke TV čempionāta pirmajā raidījumā, ko vadīja Mārtiņš Kapzems, bet žūrija bija Aivars Freimanis jeb Frīdis, kā ...

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica