Dolfs Lundgrēns ar 27 gadus veco sievu Emmu.

Dolfs Lundgrēns ar 27 gadus veco sievu Emmu un 22 gadus veco meitu Grētu

Slavenības

66 gadus vecais Dolfs Lundgrēns iziet sabiedrībā ar 27 gadus veco sievu un 22 gadus veco meitu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Sardīnijā atklāts festivāls “Filming Italy”. Uz to ieradušās daudzas šovbiznesa zvaigznes, to skaitā arī aktieris Dolfs Lundgrēns.

66 gadus vecais Dolfs Lundgrēns iziet sabiedrībā a...

Kopā ar 66 gadus veco zviedru kinoaktieri pasākumu apmeklējusi arī viņa sieva, 27 gadus vecā Emma Krokdāla, un jaunākā meita, 22 gadus vecā Grēta. Dolfs Lundgrēns bija tērpies šokolādes krāsas uzvalkā, baltā kreklā ar avangarda apdruku un baltās kedās. Aktiera gados jaunā dzīvesbiedre bija devusi priekšroku izsmalcinātam un sievišķīgam izskatam. Krokdāla uzvilkusi īsu, laša krāsas žaketi un brīva piegriezuma smilškrāsas satīna svārkus. Viņa koptēlu papildinājusi ar sudrabotām siksniņkurpēm uz augstiem papēžiem un baltu ādas somiņu ar ķēdes pleca siksnu.

Aktiera meita garos brūnos matus bija atstājusi vaļējus un pasākuma apmeklējumam izvēlējusies vieglu grimu. Viņa bija ģērbusies baltā mini kleitā, kas atklāja iedegušās kājas. Grēta koptēlu papildinājusi ar melnām kurpēm uz papēžiem. Dolfs fotogrāfijām vispirms iepozēja kopā ar meitu un pēc tam ar sievu. Aktieris smaidīja un demonstrēja, ka ir lieliskā fiziskajā formā.

foto: IPA / BACKGRID/ Vida Press
Dolfs Lundgrēns ar 22 gadus veco meitu Grētu
Dolfs Lundgrēns ar 22 gadus veco meitu Grētu

Lundgrēns ir bijis precējies divas reizes. Par viņa pirmo sievu kļuva Anete Kviberga, ar kuru aktieris laulībā nodzīvoja 17 gadus. Ģimenē pasaulē nāca divas meitas – Idai tagad ir 27 gadi, bet Grētai 22. Par Dolfa otro sievu kļuvusi fitnesa instruktore Emma Krokdāla. Viņa ir 39 gadus jaunāka par savu dzīvesbiedru. Dolfs un Emma saderinājās 2020. gada jūnijā, bet 2023. gada 13. jūlijā kopīgajā villā Mikonas salā apprecējās.

foto: IPA / BACKGRID/ Vida Press
Dolfs Lundgrēns ar 27 gadus veco sievu Emmu Krokdālu.
Dolfs Lundgrēns ar 27 gadus veco sievu Emmu Krokdālu.