Ar mīlīgiem selfijiem "no skapja iznāk" Merilas Strīpas meita
foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Merilas Strīpas meita aktrise Luīze Džeikobsone.
Slavenības

Ar mīlīgiem selfijiem "no skapja iznāk" Merilas Strīpas meita

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes Merilas Strīpas meita aktrise Luīze Džeikobsone soctīklā "Instagram" publiskojusi vairākus selfijus, kuros redzama kopā ar savu mīļoto meiteni Annu Blandelu. Ar šo ierakstu viņa publiski atzinusies, ka ir netradicionāli orientēta.

Ar mīlīgiem selfijiem "no skapja iznāk" Merilas St...

Holivudas aktrises Merilas Strīpas un amerikāņu skulptora Dona Gammera 33 gadus vecā meita ar sava jaunākā “Instagram” ieraksta palīdzību atzinusies, ka ir kopā ar sievieti vārdā Anna Blundela. Seriāla “Zelta laikmets” (“The Gilded Age”) aktrise parādījusi mīlīgus selfijus ar savu partneri, kas sagadīšanās pēc uzņemti mammas 75. dzimšanas dienā. “Svētīta ieiet Dzīvespriecīgajā Jaunajā Ērā,” komentārā pierakstījusi Luīze, papildinot to ar trīs zīmīgām emocijzīmēm – sarkanu sirdi, uguns liesmu un varavīksnes karogu. Pirmais attēls, kas ir selfijs, ieturēts koši sarkanos toņos un abas sievietes nolūkojas lejup kamerā. Džeikobsone padalījusies ar vēl dažiem selfijiem, kas uzņemti spoguļa priekšā. Šis ieraksts, kurā viņa atzīstas, ka ir citādi orientēta, publiskots 22. jūnijā.

foto: Louisa Jacobson/Instagram
Luīze Džeikobsone un Anna Blandela.
Luīze Džeikobsone un Anna Blandela.

Jau 5. jūnijā Luīze publiskoja selfiju, kuram iepozēja abas ar Annu. Tajā abas sievietes nofotografējušās liftā – draudzene seja ir redzama, bet Džeikobsone savu aizsegusi ar tālruni. Savukārt ar fotogrāfiju no sērijas, kas tapusi sarkanajās gaismās, Anna Blandela bija padalījusies jau 2023. gada decembrī. Viņa publiskojusi attēlu, kurā pati neskatās kamerā, bet Džeikobsone veras tieši tajā. Taču nevienā no iepriekšējām publikācijām abas netika devušas tiešu mājienu par romantiskām attiecībām, lai gan fani par to mēļoja jau krietnu laiku.

foto: Louisa Jacobson/Instagram
Luīze Džeikobsone un Anna Blandela.
Luīze Džeikobsone un Anna Blandela.

Luīze Džeikobsone ir Merilas Strīpas un Dona Gammera jaunākais bērns. Bijušajam pārim ir vēl trīs kopīgi bērni – mūziķis Henrijs Vulfijs (44) un aktrises Mamija (40) un Greisa (38). 2023. gada oktobrī atklātībā nonāca ziņa, ka Strīpa un Gammers ir šķīrušies jau vairāk nekā sešus gadus. Pēdējo reizi viņi publiski kopā bija redzēti 2018. gadā.