Kāda skaistule! Toma Krūza 18 gadu vecā meita Suri nosvin izlaidumu, bet tēvs to neapmeklē
foto: BrosNYC / BACKGRID/ Vida Press
Suri Krūza dažas dienas pirms sava skolas izlaiduma.
Slavenības

Kāda skaistule! Toma Krūza 18 gadu vecā meita Suri nosvin izlaidumu, bet tēvs to neapmeklē

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

18 gadu vecā Suri Krūza, Holivudas superzvaigznes Toma Krūza vienīgā bioloģiskā meita, absolvējusi Lagvardijas skolu Ņujorkā un uz izlaidumu ieradusies simpātiska skolasbiedra pavadībā.

Kāda skaistule! Toma Krūza 18 gadu vecā meita Suri...

Bijušo dzīvesbiedru un kolēģu Toma Krūza un Ketijas Holmsas meita Suri uzsāk pieauguša cilvēka dzīvi. Meitene ar panākumiem absolvējusi prestižo Ņujorkas Fiorello Lagvardijas vidusskolu un nesen kopā ar bijušajiem klasesbiedriem nosvinējusi izlaidumu. Turklāt Suri dēļ jautrā meiteņu un puišu kompānija, kas devās uz savu skolas gadu galveno ballīti, acumirklī kļuva par paparaci uzmanības galveno objektu. Jaunieši gan nepievērsa uzmanību uzmācīgajiem fotogrāfiem un aizrautīgi pozēja paši saviem momentuzņēmumiem.

Nekur tuvumā tobrīd nebija redzama Suri mamma aktrise Keitija Holmsa. Zināms, ka izlaidumu neapmeklēja viņas tēvs Toms Krūzs, ar kuru Suri nekontaktējas jau daudzus gadus.

Izlaidumam jaunā dāma bija izvēlējusies korsetes stila kleitu uz lencītēm ar ziedu apdruku un mežģīnēm, kas bija ieturēta purpura sarkanā un bēšā tonī. Koptēlu Suri papildinājusi ar zeltainām augstpapēžu siksniņkurpēm un miniatūru “clutch” somiņu.

foto: ddp/Instar / Vida Press
Keitija Holmsa ar mammu Ketlīnu pērk ziedus nākamajā dienā pēc Suri izlaiduma.
Keitija Holmsa ar mammu Ketlīnu pērk ziedus nākamajā dienā pēc Suri izlaiduma.

Suri pavadoni sauc Tobijs Koens, un viņš ir tās pašas mācību iestādes absolvents, topošais mūziķis. Abu jauniešu zeltnešus rotāja zelta gredzeni. Suri šo rotu bija papildinājusi ar gredzenu ar purpursarkanu dārgakmeni uz rādītājpirksta un maziem zelta auskariņiem. Viņi gāja, sadevušies rokās, kas liek noprast, ka viņš bija meitenes partneris šajā pasākumā. Paredzams, ka pēc vidusskolas beigšanas Suri turpinās mācības Kārnegija-Melona universitātē Pitsburgā, Pensilvānijas štatā.