Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
TV

Liene Ušakova ar savu Juri gatavojas atvērt frizētavu Liepājā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” dalībnieki Liene Ušakova un viņas mīļotais Juris Zundovskis ir gatavi dzīves saistīt ar kopīgu biznesu - ir plānots atvērt jaunu frizētavu Liepājā. Abi šobrīd ne tikai iziet frizieru kursus, bet arī apkopo vajadzīgos finanšu līdzekļus.

Liene Ušakova ar savu Juri gatavojas atvērt frizēt...

Seksīgā Liene Ušakova

Seksīgā Liene Ušakova.

Izrādās, ka Juris par friziera arodu sapņo trīs gadus, savukārt Lienei šāds diploms jau ir iegūts. Tā kā apmācības Liene pabeigusi ļoti sen, viņa nolēmusi zināšanas atjaunot, kā arī atbalstīt Juri viņa mācību procesā. Tāpat Liene atklāj, ka viņai ir ļoti daudz skaistumkopšanas sertifikātu, taču friziera darbs ir vienīgais, kas viņu no tā visa patiesi saista, un ko viņa būtu gatava darīt.

“Es vienmēr paturu prātā to, ka šodien tev vīrietis ir, bet rīt tev viņa var nebūt. Ir jābūt arodiņam, un sievietei jāprot sevi nodrošināt, par sevi parūpēties,” pārliecināta ir Liene Ušakova. Viņa stāsta, ka abiem ir plāni par savu frizētavu Liepājā, lai kopā attīstītos un augtu. “Līdzko pabeigsim skolu, vajadzētu to realizēt - pēc iespējas ātrāk. Bet kamēr atradīsim telpas, kamēr visu iekārtos, noteikti paies laiks,” tā Juris.