FOTO: Ar gardēžu ballīti Lapsas mājā atklāj Neff vasaras sezonu
foto: Publicitātes foto / Kaspars Teilāns
Sarkanais paklājs
2024. gada 14. jūnijā, 13:04

FOTO: Ar gardēžu ballīti Lapsas mājā atklāj Neff vasaras sezonu

Reklāmas projekts

Virtuves tehnikas Neff vēstniece Liene Zemīte aizvadītajā otrdienā savās mājās, proti, Lapsas mājā, bija pulcējusi dzirkstošu sabiedrību, lai, atklājot vasaras sezonu, omulīgās vakariņās iepazīstinātu ar Neff produktu priekšrocībām.

FOTO: Ar gardēžu ballīti Lapsas mājā atklāj Neff v...

Lapsas mājā bija pulcējušies gan potenciālie, gan esošie Neff klienti, tostarp labi pazīstami sabiedrības cilvēki – Mārtiņš un Ieva Bondari, basketbolists Jānis Blūms ar kundzi, Sudden Lights mūziķi, Rīgas Zeļļi galvenais treneris Juris Umbraško un citi.

Liene Zemīte, šefpavārs “ar lielisku garšas izjūtu” Andris Taals un bārmenis Linards Grundmans bija gādājuši par ballītes viesu garšas kārpiņām, savukārt mūziķi Matīss Žilinskis un Jurģis Lipskis – par baudāmu muzikālo fonu.

Uzrunājot viesus, Neff vadītājs Baltijas valstīs Kristaps Meija aicināja šovakar “svinēt dzīvi, svinēt vasaru un, pats galvenais, svinēt to, ka daudzi no jums ir aprīkojuši savu virtuvi ar Neff tehniku, kas iedvesmo gatavot un ļauj to darīt ar prieku”.

Gardēžu ballīte Lapsas mājā kopā ar Neff

Viesi bija pulcējušies ne tikai baudīt vakariņas, bet arī, lai kopā tās gatavotu. Pavāru lomā iejutās gan pieaugušie, gan bērni, īpaši viens no viņiem – Ernests, kurš, mazliet padomājis, atzina Kas Jauns, ka darbošanās virtuvē viņam ļoti patīk un viņš pat būtu gatavs kļūt par pavāru. Ernesta māmiņa Kristīne pastāstīja, ka Neff tehniku iegādājusies galvenokārt funkcionalitātes dēļ. “Nekur citur nebiju pamanījusi sliding doors (cepeškrāsns durvis, kas atverot ieslīd krāsns korpusā). Mani apbūra arī estētiskā puse, dizains un iespēja pielāgot tehniku manai virtuvei.” Arī Džeina un Roberts, kuri sevi dēvē par gurmaniem, kam patīk gatavot un baudīt, iekārtojot jaunuzcelto māju, meklējuši atbilstošu virtuves tehniku un izvēlējušies tieši Neff plīts virsmu un cepeškrāsni, jo patīk plīts virsmā iestrādātais tvaiku nosūcējs un citas mūsdienīgas funkcijas.

Liene Zemīte pastāstīja, ka Neff tehniku – cepeškrāsnis, plītis, ledusskapjus – Lapsas mājas virtuvē, kā arī, pasniedzot meistarklases, lieto kopš pērnā novembra. Izvēlējusies to vienkārša iemesla dēļ: “Neff tehnika ir ļoti laba, turklāt bez pamatfunkcijām tai ir vēl ļoti daudz citu iespēju. Piemēram, garneles, ko šovakar piedāvājām, ir pagatavotas īpaši zemā temperatūrā, kas tās padara daudz daudz garšīgākas, nekā uz pannas uzceptas. Tāpat ēdiens, ko gatavo ievakuumētu, saglabā visas vērtīgās uzturvielas, vitamīnus.”

Viesi vakariņās Lapsas mājā baudīja uzkodas – dzelteno tomātu gaspačo, fritētu kazas sieru, rostbifa uzkodu uz rudzu grauzdiņa, pēc uzkodām – laša un avokado tartaru ar garnelēm, pamatēdienā – suvidētu kukurūzas cāli, kas gatavots vakuumā 64 grādu temperatūrā, kopā ar ar batāšu biezeni, sparģeļiem, cukurzirņiem un rabarberu. Burvīgais deserts – cepta Pavlovas kūka ar putukrējumu, zemenēm un rabarberu mērci.

Raksts sadarbībā ar Neff.