1dienas
21stundas
44minūtes
36sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Apprecējusies dziedātāja Aminata
foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Aminata un Ņikita tagad ir precēts pāris.
Slavenības

Apprecējusies dziedātāja Aminata

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Par precētu sievu kļuvusi pašmāju dziedātāja Aminata Savadogo, šo priecīgo notikumu izziņojot soctīklos.

Apprecējusies dziedātāja Aminata...

Savā "Instagram" kontā Aminata ievietojusi melnbaltu foto no kāzām, un komentāros viņu sveic gan sabiedrībā zināmi ļaudis, gan citi mūziķes talanta cienītāji.

Lai arī Aminata par attiecībām runājusi ļoti reti un skopi, tie, kas seko līdzi viņas aktivitātēm, pamanījuši, ka dziedātājai allaž ja ne līdzās, tad vismaz skatiena attālumā ir Ņikita Ļebedevs. Tieši viņš ir tas drošais plecs, kas atbalsta Aminatu gan radošajā, gan privātajā dzīvē. Novērots, ka pāris savu kopābūšanu pat slēpis, savā starpā nekontaktējoties, lai arī atradušies vienā telpā un pasākumā.

Tomēr reizēm Aminata atļāvusies uzdzirkstīt ar atziņām intervijās vai abpusēju sirsnību fotokameru priekšā – piemēram, 2015. gadā, uzvarot konkursā "Supernova" un iegūstot ceļazīmi uz Eirovīziju, Aminata nevairījās visu acu priekšā no drauga saņemt ciešus apskāvienus un tulpju klēpi. Ar Ņikitu pirms vairāk nekā desmit gadiem Aminata iepazinusies, spēlējot volejbolu Bolderājas pludmalē. Ņikita tiek uzskatīts par Aminatas menedžeri un soctīklu fotogrāfu. Un vīrieti, kas māksliniecei ļāvis aizsapņoties par ģimenes veidošanu.

Jau šī gada sākumā Aminata brīdināja, ka par viņas kāzām, ja tādas būs, visi uzzinās no soctīkliem. "Kad precēšos, visticamāk, par to paziņošu instagramā,” tā žurnālam "Kas Jauns" janvārī sacīja Aminata.

Aminata "Muzikālajā bankā 2020"

Dziedātāja Aminata "Muzikālajā bankā 2020".