Trakā pasaule

Naura Brikmaņa sieva viņa somā atradusi sieviešu apakšveļu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Mūziķi Nauris Brikmanis un Valters Osis atvadījušies no sava bāra "Dziļi violets" ar pasākumu, kurā dalījās arī spilgtākajos mirkļos no savām muzikālajām gaitām.

Naura Brikmaņa sieva viņa somā atradusi sieviešu a...

Bāra "Dziļi violets" atvēršanas burziņš

Bāra "Dziļi violets" atvēršanas burziņš.

Ar smaidu sejā abi dalās kādā komiskā atgadījumā, kas noticis nesen koncerta laikā Liepājā. Izpildot grupas "Prāta vētra" dziesmu "Lidmašīnas", pie skatuves, pēc grupas skaņotāja vārdiem, pieskrējis "puišelis keponā". Izrādījās, ka tas ir bijis pats Renārs Kaupers!

“Viņš uzskrēja uz skatuves, atņēma Naurim mikrofonu un nodziedāja “Lidmašīnas”,” saka Valters Osis. "Tas bija ļoti jauks brīdis,” ar sajūsmu notikušo atminas Nauris Brikmanis.

Sarunas gaitā Katrīne Vasiļevska nekautrējās uzdot arī pikantu jautājumu - vai koncertos uz skatuves ir mesti krūšturi? Nauris atklāj, ka šādi gadījumi ir bijuši, tomēr "Dziļi violets" dalībnieki esot redzējuši arī plašu biksīšu arsenālu. "Tas bija diezgan mulsinoši manai sievai - atrast tās manā somā," stāsta Brikmanis.

"Dziļi violets" un "Singapūras satīns" Saulrietu koncertā

Grupas "Dziļi violets" un "Singapūras satīns" uzstājas Saulrietu koncertā aktīvās atpūtas centrā "JIP Mārupīte", 2020. gada 19. augustā.