Neveikla iemesla dēļ atsaukta prinča Harija dalība Vestminsteras hercoga kāzās
foto: Vida Press
Saseksas hercogs princis Harijs un Vestminsteras hercogs Hjū Grosvenors ir draugi jau kopš bērnības.
Slavenības
2024. gada 6. jūnijā, 18:55

Neveikla iemesla dēļ atsaukta prinča Harija dalība Vestminsteras hercoga kāzās

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Jau šo piektdien, 7. jūnijā, kāzas svinēs labs prinča Harija draugs Vestminsteras hercogs Hjū Grosvenors. Taču princis svinības nepagodinās, lai gan uz kāzām ielūgumu saņēmis. Abi ar līgavaini par to personīgi vienojušies. Iemels tam ir gaužām neērts.

Neveikla iemesla dēļ atsaukta prinča Harija dalība...

“Savstarpēji vienojoties”, princis Harijs izlēmis neapmeklēt sava drauga Vestminsteras hercoga Hjū Grosvenora un viņa līgavas Olīvijas Hensones kāzas. Hjū ir ne tikai labs Harija draugs, viņu vieno cieša draudzība arī ar Saseksas hercoga vecāko brāli princi Viljamu. Izdevums “The Mirror” raksta, ka Harijs esot noraidījis ielūgumu uz kāzām, jo nevēlas aci pret aci sastapt kādu no savas karaliskās ģimenes, lai nebūtu jānonāk neveiklā situācijā.

Meganas Mārklas un prinča Harija trīs dienu vizīte Nigērijā 2024. gada maijā

Kāds cits Harijam pietuvināts avots slavenību žurnālam “People” apstiprinājis, ka princis saņēmis ielūgumu uz “gada grandiozākajām kāzām”. “Abas puses apzinājās, ka Harijam būs grūti tās apmeklēt. Starp abiem draugiem valdīja sapratne,” izdevumam paskaidrojis paziņa. Saderinātajam pārim pietuvinātais cilvēks piebildis, ka Harijs un Hjū savstarpēji vienojušies, ka tā būs labāk.

“Šāds lēmums noteikti palīdz izvairīties no neizbēgamās kņadas, kāda būtu, ja abi atsvešinātie brāļi princis Viljams un princis Harijs apmeklētu kāzas. Tādējādi būs novērsts, ka jaunajam pārim lielā diena tiek aizēnota. Saseksas hercogs sūta “savu mīlestību, atbalstu un apbrīnu pārim viņu kāzu dienā”,” norādījis avots.

Princis Harijs apmeklē “Invictus Games” pasākumu Sv. Pāvila katedrālē. Ierodas arī Spenseru ģimene

Kāds paziņa izdevumam “Express” pastāstījis, ka Harijs sapratis, ka viņam jāatsakās no ielūguma apmeklēt kāzas, jo brālim tajās uzticēta nozīmīga loma. Avots norādījis: “Viljams lūgts uzņemties vedēja lomu kāzās, un tieši tas pamudinājis Hariju atteikties no uzaicinājuma. Tas bija kā pēdējais piliens.” Anonīmais avots papildinājis, piebilstot: “Harijs bija ļoti tuvs ar Hjū bērnībā, tāpēc visi domāja, ka tieši viņam tiks uzticēta vedēja loma, nevis Viljamam.” Taču saskaņā ar vairākiem pašreizējiem un iepriekšējiem ziņojumiem tiek uzskatīts, ka Harijs no pasākuma apmeklējuma atteicies vēl krietni pirms kļuva zināms par Viljama kā vedēja lomu kāzās. Kāds paziņa sarunā ar “Page Six” izteicies: “Harijs pirms dažiem mēnešiem saņēma ielūgumu, bet piezvanīja Hjū un teica, ka būtu pārāk neērti, ja viņš un Megana Mārkla tās apmeklētu, tāpēc atvainojās un Hjū saprata.”