Grūtniecība bijis vienīgais veids, kā glābt Džastina un Heilijas Bīberu laulību
foto: Vida Press
Džastins un Heilija Bīberi.
Slavenības
2024. gada 30. maijā, 06:40

Grūtniecība bijis vienīgais veids, kā glābt Džastina un Heilijas Bīberu laulību

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēc pieciem laulībā nodzīvotiem gadiem kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers un viņa sieva amerikāņu modele Heilija Bībere (dzimusi Boldvina) ir sava pirmdzimtā bērna gaidībās. Pārim pietuvināts avots apgalvo, ka grūtniecība nākusi kā glābiņš laulībai, kas bijusi šķiršanas priekšā.

Grūtniecība bijis vienīgais veids, kā glābt Džasti...

Džastins Bībers un Heilija Bībere ir sajūsmā par gaidāmo ģimenes pieaugumu pēc tam, kad piedzīvots sarežģījumu pilns laiks, kas varēja izrādīties nāvējošs viņu attiecībām, apgalvojis pārim pietuvināts avots. Izdevums “Star Magazine” raksta, ka modele gaidījusi piecus gadus līdz bērna ieņemšanai, jo vēlējusies būt droša, ka Džastina garīgās veselības problēmas tiek kontrolētas, pirms ģimenē ienāk bērns.

Iekšējās informācijas avots pat izteicies, ka Džastina garīgās veselības jautājumi traucējuši pāra attiecību dinamikai tiktāl, ka šķiršanās šķitusi vienīgā atlikusī iespēja. Runājot par Džastina uzvedības problēmām, avots norādījis: “Viņš daudz vairāk pieķeras, savukārt viņa vienmēr ir bijusi emocionāli nobriedušāka un spējusi visu redzēt skaidrāk.”

Džastins un Heilija Bīberi “Grammy 2022” balvu vakarā

“Viņi apprecējās tik jauni un nebija emocionāli gatavoti, lai tiktu ar to galā,” sacīja paziņa, piebilstot, ka viņiem abiem ir klājies “grūti”. “Šķita, ka šķiršanās ir viņu vienīgā izeja.” Lai gan dziedātājs vēlējies bērnus jau kopš apprecēšanās, iekšējās informācijas avots apgalvo, ka Heilija nevēlējās “laist pasaulē bērnu, kamēr viss nekļūst stabilāks”.

Tomēr viņi visbeidzot nolēma paplašināt ģimeni pēc tam, kad Džastins “pārtrauca izdarīt spiedienu” uz Heiliju. Kad viņš “pārstāja likt viņai justies vainīgai, tieši tad viss pagriezās otrādi”. Pēc tam pāris esot “lūdzis padomu savam mācītājam un saņēmis ļoti nepieciešamo terapiju”.

Stilīgais pāris Džastins un Heilija Bīberi