Mūzika
2024. gada 29. maijs, 11:11

Noklausies - jaunu dziesmu piedāvā grupa "Instrumenti"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Grupa “Instrumenti” publicē jaunu dziesmu "Tu iekriti manī", kas ir jau ceturtais singls no vasaras beigās gaidāmā albuma "Runā Rīga".

“Tu iekriti manī” seko jau pagājušajā gadā izdotajiem singliem “Nāc dejot (Sirdi izkratīt)”, “Runā Rīgā” un šī gada sākumā publicētajam “Man patīk”; tie visi ir vasaras beigās gaidāmā albuma “Runā Rīga” pirmsvēstneši, kam oktobra beigās sekos vērienīgs koncerts “Arēnā Rīga”.

“Tu iekriti manī” mūzikas autors Reinis Sējāns stāsta: “Tas notika pirms vairākiem gadiem, kad, šķirstot dzejnieka Emīla Buiķa grāmatiņu, viens dzejolis iekrita tieši manī. Dziesma radās zibenīgi, bet izrādījās, ka tai vajadzēs dažus gadus, lai tā nobriestu savam spožajam iznācienam. Ļoti ceru, ka šī mīlestības piepildītā dziesma pielies klausītāju sirdis pillnas līdz malām.”

Jau šīs sestdienas, 1. jūnija, vakarā “Instrumenti” uzstāsies "3. Lielajā koncertā" Mežaparka Lielajā estrādē, bet vasaras vienīgais pilna garuma koncerts notiks Saulkrastu novada svētkos 6. jūlijā. 26. oktobrī “Instrumenti” aicina visus uz vērienīgu koncertšovu “Runā Rīga”, kas norisināsies “Arēnā Rīga”. Koncertā būs iespēja dzirdēt gan jaunākās dziesmas no albuma "Runā Rīga", gan iemīļotākos hitus no grupas bagātīgā dziesmu kataloga.

Grupas “Instrumenti” koncerts Mežaparkā

Ar fanu iemīļotākajām grupas “Instrumenti” dziesmām, gaismu un ēnu spēlēm, video projekcijām, dažādiem viesiem un pārsteigumiem izskanējis pirmais no trim ...

gallery icon
123