Franču kinozvaigznei Vinsentam Kaselam 30 gadu jaunāka mīļotā sieviete
foto: IPA / BACKGRID/ Vida Press
Vinsents Kasels un viņa brazīliešu draudzene Nara Baptista.
Slavenības
2024. gada 28. maijā, 10:27

Franču kinozvaigznei Vinsentam Kaselam 30 gadu jaunāka mīļotā sieviete

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

57 gadus vecais franču aktieris Vinsents Kasels, kurš iepriekš bija precējies ar kino dīvu Moniku Belluči, Kannu kinofestivālu šogad apmeklējis kopā ar savu jauno mīļoto sievieti. Viņa ir 30 gadu jaunāka par pazīstamo aktieri.

Franču kinozvaigznei Vinsentam Kaselam 30 gadu jau...

Mīlnieki apmeklēja filmas “Parthenope” pirmizrādi, kas notika Kannu kinofestivālā. Itāliešu aktrises Monikas Belluči bijušais vīrs cieši apskāva 27 gadus veco brazīliešu modeli Naru Baptistu, kad abi kopā pozēja fotogrāfijām uz sarkanā paklāja. Kasels bija ģērbies tumši zilā žaketē un pieskaņotās biksēs, kuras viņš kombinēja ar melnu kreklu un daļēji tonētām brillēm melnos smagnējos rāmjos.

Vinsents Kasels un viņa 30 gadus jaunākā draudzene Nara Baptista

Savukārt franču aktiera pavadone demonstrēja nevainojamo figūru melnā fliteriem rotātā kleitā bez lencītēm. 27 gadus vecā Nara tērpam bija pieskaņojusi melnas kurpes ar vaļējiem purngaliem. Koptēlu viņa noslēgusi ar izteiksmīgu briljantu kaklarotu un auskariem.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Vinsents Kasels un viņa brazīliešu draudzene Nara Baptista filmas “Parthenope” pirmizrādes vakarā Kannās.
Vinsents Kasels un viņa brazīliešu draudzene Nara Baptista filmas “Parthenope” pirmizrādes vakarā Kannās.

Vinsents un Nara, par kuru romantiskajām attiecībām kļuva zināms 2023. gada rudenī, reti iziet sabiedrībā kopā vai dalās ar kopbildēm sociālajos tīklos. 2023. gada pavasarī aktieris izšķīrās no modeles Tīnas Kunaki pēc piecu gadu ilgas laulības. Šajās attiecībās pasaulē nāca meita Amazonija. Pirms tam Kasels 14 gadu bija precējies ar itāliešu aktrisi Moniku Belluči, kura viņam dāvāja divas mantinieces – Devu un Leoniju.

Par precētu vīru atkal kļuvis pazīstamais franču aktieris Vinsents Kasels - 51 gadu vecā kinozvaigzne šomēnes par sievu apņēma modeli Tinu Kunaki, kas par savu lauleni ir 30 gadus jaunāka.

Aktiera Vinsenta Kasela un modeles Tinas Kunaki kāzas

Par precētu vīru atkal kļuvis pazīstamais franču aktieris Vinsents Kasels - 51 gadu vecā kinozvaigzne šomēnes par sievu apņēma modeli ...