foto: Publicitātes foto / Viasat History
Neparastais stāsts par Staļina meitu, kas izlauzās no sava tēva slavas
TV
2024. gada 27. maijs, 15:14

Neparastais stāsts par Staļina meitu, kas izlauzās no sava tēva slavas

Reklāmas projekts

Viasat History jau 1. Jūnijā pulksten 22 piedāvās pirmizrādi raidījumam “Svetlana. Mans tēvs Staļins”. Šī filma skatītājus aizvedīs aizraujošā piedzīvojumā uz Aukstā kara ēru, atklājot stāstu par Josifa Staļina meitu Svetlanu un viņas pārdrošo bēgšanu uz rietumu pasauli 1967. gadā.

“Svetlana. Mans tēvs Staļins” Atklāj Svetlanas personīgos izaicinājumus, varonīgi meklējot veidus, kā izlauzties no sava bēdīgi slavenā tēva Josifa Staļina ēnas. Staļins bija būtiska politiskā figūra 20. gadsimta vēsturē: politiski, sociāli, kulturāli un ekonomiski viņš pārvērta Krievijas būtību no kara plosītas agrāras nācijas par militāru kompleksu, kurā valdīja dzelzs dūre. Tiesa, par Staļina privāto dzīvi parasti ir runāts maz vai nemaz…

foto: Publicitātes foto / Viasat History

Izmantojot aizraujošus vēsturiskos arhīvus, animācijas un personīgo stāstu sajaukumu, šī dokumentālā filma piedāvā spilgtu un dziļi intīmu Svetlanas cīņas attēlojumu un tā būtisko ietekmi uz viņas ģimeni un tā laika politisko vidi. “Svetlana. Mans tēvs Staļins” izgaismo neizpētītu vēstures lappusi, sniedzot iepriekš neredzētu ieskatu tā laika valdošās ģimenes varas, ģimenes dinamikas un individuālās identitātes sarežģījumos vienā no 20. gadsimta nemierīgākajiem periodiem.

foto: Publicitātes foto / Viasat History

Sagatavojieties aizraujošam stāstam par drosmi, dumpošanos un nebeidzamu cīņu par brīvību – “Svetlana. Mans tēvs Staļins” tikai kanālā Viasat History, jau 1. jūnijā, pulksten 22.

Reklāmas raksts sadarbībā ar Viasat History.