Slavenības
2024. gada 22. maijs, 15:15

VIDEO: Žanna Dubska dod padomus, kā jebkurā vecumā piesaistīt vīriešu uzmanību

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Katrīne Vasiļevska šovā “Slavenības. Bez filtra” ir devusies ciemos pie stilistes Žannas Dubskas. Abas pārrunā gan Žannas randiņu pieredzi, gan to, kā veiksmīgi pievilināt vīriešus. Izrādās, ka stilistei ir pāris visai noderīgi padomi vīriešu savaldzināšanā! 

Runājot par attiecībām un randiņiem, Žanna atklāj, ka savu vīru reiz pievilinājusi ar smaržām. “Es biju aspirantūrā, man tolaik bija patiesi maz naudas, bet ļoti gribējās iegādāties kādas smaržas - "Poison". Tās toreiz bija visdārgākās smaržas, tas bija 1986. vai 1987. gads. Es tolaik mācījos Pēterburgā, kad metro sajutu šo aromātu. Es gāju pakaļ sievietei, kura bija ar to iesmaržojusies, un jautāju viņai, kas tās ir par smaržām,” atminas Žanna Dubska.

“Toreiz tās smaržas bija liels retums, turklāt maksāja veselus 75 rubļus! Mana stipendija bija tieši tikpat liela. Kad to saņēmu, taisnā ceļā devos uz veikalu un nopirku šo aromātu. Tā bija vienkārši maģija – aiz manis staigāja bari! Arī mans nākamais vīrs panesās uz tām smaržām, un tā sākās mūsu romāns," atklāj Žanna.