foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/ Vida Press
"Es ceru, ka notiks brīnums," - Selīna Diona turpina cīņu ar ļauno slimību
Selīna Dioan šā gada februārī “Grammy” balvu ceremonijas vakarā.
Slavenības
2024. gada 27. aprīlis, 06:17

"Es ceru, ka notiks brīnums," - Selīna Diona turpina cīņu ar ļauno slimību

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātāja Selīna Diona, kura jau gadu cīnās ar smagu neiroloģisku saslimšanu – stīvu muskuļu sindromu, piedalījusies krāšņā fotosesijā modes žurnālam “Vogue”. Viņa arī pastāstījusi, ka cer uz brīnumu, ārstējoties no grūtās kaites.

Fotogrāfijas publiskotas žurnāla “Vogue” franču izdevuma “Instagram” lapā. Pirmajai vāka fotogrāfijai 56 gadus vecā dziedātāja pozējusi mīkstā rozā kleitā, kas atgādina gaisīgu mākoni. Selīna Diona atsegusi savas trauslās rokas un plecus, bet koptēlu papildinājusi ar masīvām zelta rotaslietām.

Otrajā attēlā māksliniece iejutusies dejas solī, ar vienu roku piesedzot atkailināto krūti. Viņa ģērbusies tikai baltā atpogātā kreklā, melnās zeķubiksēs un baltos mini šortiņos.  

Diona kustējās dabiski un viegli, šķietami metot izaicinājumu savai slimībai. Zināms, ka muskuļu stīvuma sindroms rodas vienam vai diviem cilvēkiem no miljona un tiek uzskatīts par neārstējamu. Dziedātāja cītīgi sadarbojas ar speciālistiem un pētniekiem, lai mēģinātu atvieglot simptomus. “Slimību neesmu uzvarējusi, tā joprojām ir manī un vienmēr būs. Ceru, ka notiks brīnums, mēs atradīsim veidu, kā to izārstēt ar zinātnisku pētījumu palīdzību, bet pagaidām man jāmācās ar to sadzīvot. Tāda nu es esmu, tagad ar stīvuma sindromu. Piecas dienas nedēļā es apmeklēju sporta, fizisko un vokālo terapiju. Strādāju pie kāju pirkstiem, ceļiem, ikriem, roku pirkstiem, dziedāšanas, balss,” atklājusi Selīna Diona.

Māksliniece uzsvērusi, ka viņai piemīt iekšējs spēks, lai cīnītos, taču pagaidām nevar pateikt, vai kādreiz varēs vēl kāpt uz skatuves. Taču viņas jaunā fotosesija atspēkojusi baumas, ka dziedātāja zaudējusi kontroli pār sava ķermeņa muskuļiem.