TV
2024. gada 18. aprīlis, 13:13

Šovu zvaigznei Magonei bijušais dzīvesbiedrs pasniedz ļoti nepieklājīgu dāvanu un atklāj jaunas detaļas par Toļiku

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedeskalna ar draudzeni un dēlu dodas uz Kandavu ciemos pie sava kādreizējā dzīvesbiedra un bērna tēva Venta.

Satiekot Magoni, Ventis steidz viņai sniegt kādu īpašu dāvanu. Izrādās, ka tas ir pudeļu attaisāmais, kurš izskatās pēc.. falla. “Tāds jocīgs, tāds kā suņa vai kuiļa.. Tu speciāli tādu meklēji?” sašutusi ir Magone. “Šie falla veidīgie verķi ir pilnībā Venta stilā. Nav mainījies čalis, tikai gadu vairāk!”

Ventis liek arī manīt, ka viņam ir interesanta informācija par Magones bijušo kavalieri Toļiku. Magone steidz viņu izprašņāt: “Kas, jūs bratani esat, jums bizness kopīgs? Vai sieviete kopīga?” Un Ventis stāsta: "Sanāca tā, ka pagājušā gada augusta beigās man "Facebook" uzpeldēja viena sieviete, ap 50 gadiem. Kopta, blondiem matiem." Izrādās, ka šī sieviete viņam iedevusi kurvīti, jo devusies uz randiņu ar Toļiku. Pēc tam, kad kļuva zināms, ka arī Magone ar viņu tikusies, šī sieviete Ventim atklājusi informāciju par Magones kavalieri. Arī pavisam pikantu...