TV
2024. gada 13. aprīlis, 06:53

Šovu zvaigzne Magone tagad zina, kāpēc ar viņu tik neganti izrīkojās iecerētais Toļiks

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna metusies jaunā izaicinājumā un nu sevi piesaka arī kā improvizatori. Šovā "Slavenības. Bez filtra" atainota Magones piedalīšanās viņas pirmajā improvizācijas izrādē, kurā skatītāji, vēderu turēdami, smej par dāmas dzīves līkločiem.

Gada sākumā Magone atvēra savas mājas durvis vīrietim Anatolijam, ar kuru pērn iepazinās internetā. Sākotnēji Magone lika lielas cerības uz Toļiku, bet beigās piedzīvoja kārtējo vilšanos. Improvizācijas izrādē Magone pieskārās arī šai dzīves epizodei.

Galu galā Magone no Toļika saņēma kurvīti un, atskatoties uz piedzīvoto, to uzskata par vērtīgu dzīves skolu. Izrādē viņa teica: "Ar Toļiku bija tā – man bija vajadzīga dzīves skola un kādreiz es pati esmu darījusi tā, ka esmu bēgusi no situācijām neatvadoties, atstājot vēstuli uz gultas, vienkārši notinos. Tā ir bijis vairākas reizes manā dzīvē. Tad es atklāju sev - o, karma atspēlējas. Toļiks ienāca manā dzīvē, lai parādītu pieļautās kļūdas, ko es esmu darījusi nepareizi. Tā man bija skola, mana mācība, bez seksa, bez nekā. Un ir jāsaprot, mani ir jānopelna dvēselē, nevis fiziski." To dzirdot, aplaudēja visa zāle.

Jau vēstīts, ka Magone un Anatolijs pirms kāda laika iepazinās internetā. Abi tikās pat vairākas reizes un arī aizvadīto Valentīna dienu pavadīja kopā. Bet pēc tam Anatolijs atcēla norunāto tikšanos, aizbildinādamies ar to, ka esot saslimis. Magone tam neticēja, tāpēc devās uz Rīgu, lai pieķertu Anatoliju melos. Tas viņai arī izdevās. Kā izrādās, viņš meloja gan par savu dzīvesvietu, gan darbavietu. Un Toļiks tā arī sīkāk nepaskaidroja savas rīcības iemeslus.