foto: Ekrānuzņēmums
"Izdzēru par daudz viskiju," Maksims Galkins Irānas uzbrukuma laikā Izraēlā uzrunā savus sekotājus
Maksims Galkins Izraēlā.
Slavenības
2024. gada 15. aprīlis, 09:46

"Izdzēru par daudz viskiju," Maksims Galkins Irānas uzbrukuma laikā Izraēlā uzrunā savus sekotājus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Krievijas humorists Maksims Galkins, kurš jau vairāk nekā divus gadus dzīvo ārzemēs, ierakstījis video no Izraēlas. Vērienīgā Irānas uzbrukuma laikā viņš novēlēja Izraēlas PVO panākumus un uzrunāja Krievijas iedzīvotājus, kuri mēģināja viņu pazemot.

Pirmo video Maksims Galkins izdzēsa, jo nepareizi izteicies, runājot ebreju valodā: "Es izdzēsu iepriekšējo video. Vai nu iedzēru par daudz viskiju, vai ko. Bet es sajaucu. Es negribēju teikt "Mazel tov" ("Mazel tov" - ebreju frāze, ko izmanto, lai apsveiktu ar laimīgu un nozīmīgu notikumu - red.), protams. Veiksmi mūsu PVO."

Pēc tam humorists ierakstīja vēl vienu video. Maksims to darīja, jo apvainojās par vairāku Krievijas izdevumu publikācijām, kas rakstīja, ka viņš aizbraucis no Izraēlas. "Grasījos pagulēt, bet uz dullo iegāju kaut kādā Krievijas "Telegram" kanālā, kaut kādā samazgā. Viņi rakstīja: "iereibušais Galkins novēlēja Izraēlas PVO panākumus, bet viņš pat nav Izraēlā." Klausieties, žurnālisti, nomierinieties. Jūs taču esat liels kanāls. Ko jūs man sekojat?" mākslinieks jautāja.

Viņš apliecināja, ka šobrīd dzīvo Izraēlā un, ja tā nebūtu, vienalga vēlētu Izraēlas PVO panākumus. "Jums ziņu vairs nav? Pievērsieties savām problēmām, nelaimīgie," sacīja humorists.

Viņš arī piebilda, ka negaidīs Irānas uzbrukumu naktī, bet mēģinās pagulēt. "Ja kas, sirēna pamodinās," rakstīja Galkins.

Iepriekš vēstīts, ka Irāna no savas teritorijas sestdien raidījusi uz Izraēlu bezpilota lidaparātus.

Arī Irāna apstiprinājusi, ka sākusi uzbrukumu Izraēlai.

Irānas Revolucionārā gvarde paziņojusi, ka izšāvusi uz Izraēlu gan lidrobotus, gan raķetes.

Savukārt Irānas augstākais līderis ajatolla Ali Hamenei sociālās saziņas vietnēs paziņojis, ka Izraēlas "ļaunais režīms tiks sodīts".

Tiek ziņots, ka lidroboti un raķetes uz Izraēlu izšauti arī no Jemenas teritorijas.