foto: The Sun/Shutterstock/ Vida Press
Atklāta princeses Diānas pēdējā vēlēšanās dēliem Viljamam un Harijam
Princese Diāna.
Slavenības
2024. gada 8. aprīlis, 18:38

Atklāta princeses Diānas pēdējā vēlēšanās dēliem Viljamam un Harijam

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Britu troņa mantinieks princis Viljams un viņa jaunākais brālis princis Harijs reiz bija ļoti tuvi. Pēc mātes princeses Diānas nāves viņi bija viens otra stiprākais atbalsts, taču beidzamo gadu laikā nesaskaņas brāļus atsvešinājušas līdz nepazīšanai. Diāna par to būtu ļoti pārdzīvojusi.

Izdevums “The Sun” citē karaļnama eksperta Čārlza Reja teikto, ka princese Diāna būtu ļoti sarūgtināta, redzot, ka viņas zēni Viljams un Harijs vairs nav “tik tuvi, cik iespējams” – kā viņa vienmēr bija to cerējusi. Karaļnama komentētājs apliecinājis, ka nākamais karalis un viņa brālis reiz bijuši “patiešām ļoti, ļoti tuvi”. “Un ir tik skumji, redzot cik tāli viņi tagad ir viens no otra.”

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon

Viņš norādījis: “Diāna vienmēr bija vēlējusies, lai zēni paliktu pēc iespējas tuvāki, lai viņi būtu viens otram, lai viņi kopā stāvētu pret visu pārējo pasauli, bet, protams, ka tagad tas nenotiek. Karaļnama eksperts Čārlzs Rejs paudis šos komentārus īsi pirms prinča Harija plānotās vizītes Lielbritānijā, kur viņš ieradīsies, lai popularizētu savu sirdsdarbu – “Invictus Games” spēles.