Pilnmetrāžas spēlfilmas "Bille" pirmizrāde

Vakar, 20. aprīlī, savu pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvoja Ināras Kolmanes pilnmetrāžas spēlfilma "Bille". Uz filmas pirmizrādi pulcējās kaislīgi kino mīļi, ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 8. aprīlis, 06:55

Skat, kā izaugusi Daiņa Īvāna mazmeita - galvenās lomas atveidotāja filmā "Bille"

Žurnāls "Kas Jauns"

Skat, kā izaugusi aktrise Rūta Kronberga, kuru skatītāji iepazina 2018. gadā gan kā galvenās lomas atveidotāju Ināras Kolmanes filmā "Bille", gan ekspolitiķa Daiņa Īvāna mazmeitu!

foto: Publicitātes foto
Filmā "Bille".

Kad meitene sāka filmēties, viņai nebija pat desmit gadu. Lai arī jaunā aktrise tobrīd stāstīja, ka par kinozvaigznes karjeru nesapņo, drīzāk gribētu būt grāmatu ilustratore, galvenajā lomā viņa nofilmējās arī nākamajā Ināras Kolmanes filmā – "Mātes piens" (2023).

Uz kinoekrāniem nonāk režisores Kolmanes filma "Mātes piens"

Kinoteātros un kino izrādīšanas vietās Latvijā būs skatāma režisores Ināras Kolmanes filma "Mātes piens", kas veidota pēc rakstnieces Noras Ikstenas ...

gallery icon

Šīs filmas sakarā Rūta nesen izgāja sabiedrībā – apmeklēja balvas "Kilograms kultūras" pasniegšanas ceremoniju Latvijas Televīzijā –, pārsteidzot skatītājus ar pārmaiņām. Nu atpazīt mazo Billi vai "Mātes piena" Noru jaunajā dāmā ir pagrūti.

foto: Juris Rozenbergs
"Kilograms kultūras" pasniegšanas ceremonijā šogad.