foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Dziedātāja Linita Mediņa pavasarīgi uzplaukusi pie jauna pavadoņa sāniem
Linita un Gunārs.
Slavenības
2024. gada 6. aprīlis, 06:46

Dziedātāja Linita Mediņa pavasarīgi uzplaukusi pie jauna pavadoņa sāniem

Ligita Eglīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Kantri dziedātāja Linita Mediņa, kas vēl pirms pāris gadiem īsto un vienīgo meklēja iepazīšanās TV šovā "Saimniece meklē vīru", koši un sievišķīgi posusies, izgāja sabiedrībā ar līdz šim neredzētu pavadoni.

Kā novērojis žurnāls "Kas Jauns", pāris apmeklēja teātra izrādi "Meistars un Margarita" Dailes teātrī.

Iestudējuma "Meistars un Margarita" pirmizrāde Dailes teātrī

Dailes teātrī šodien notika iestudējuma "Meistars un Margarita" pirmizrāde.

gallery icon

Vīrietis mūziķei džentlmeniski palīdzēja noģērbt virsdrēbes, un tālāk pa teātra vestibilu kafejnīcas virzienā viņi aizgāja, sadevušies rokās. Iemalkojuši pa dzērienam, Linita ar pavadoni nopozēja selfijā pie jauniestudējuma foto sienas un aizgāja ieņemt vietas skatītāju zālē. Vaicāta par pavadoni, Linita Mediņa lika nojaust, ka attiecības vēl ir pavisam nesen sākušās, un teica, ka par privāto dzīvi šoreiz runāt atturēsies. Taču vīrietis smaidot sacīja, ka viņam nav nekā slēpjama; “stādījās priekšā” kā Gunārs, atklāja, ka pārstāv farmācijas nozari.

Kā zināms, savulaik Linita Mediņa piedzīvoja sāpīgu šķiršanos, kad izira viņas laulība ar 14 gadus jaunāko vīru. Savukārt kādu laiku pēc tam viņai izvērtās skandalozas attiecības ar internetā iepazītu vīrieti vārdā Guntars, kurš pēc Linitas lēmuma izbeigt kontaktēties dziedātāju esot telefoniski un fiziski vajājis, sirojot gar viņas mājokli, un Mediņa par neatlaidīgo mīlnieku pat bija vērsusies policijā.

Kantrī dziedātājas Linitas Mediņas dzimšanas dienas svinības

gallery icon