foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID/ Vida Press
Kianu Rīvss pārsteidz ar vizuālām pārmaiņām
Kianu Rīvss filmas “Outcome” uzņemšanas laukumā.
Slavenības
2024. gada 24. marts, 10:35

Kianu Rīvss pārsteidz ar vizuālām pārmaiņām

Jauns.lv

Holivudas aktieri Kianu Rīvsu jau diezgan ilgu laiku esam ieraduši redzēt ar vidēja garuma matiem, kas sniedzas līdz pleciem. Gatavojoties lomai Džona Hilla melnajā komēdijā, viņš piedzīvojis būtiskas pārmaiņas savā vizuālajā tēlā.

Kulta grāvēja “Matrikss” zvaigzne redzēts gaidāmās filmas “Outcome” uzņemšanas laukumā Kalifornijā ar daudz īsākiem matiem, kā bijām ieraduši redzēt dažu aizvadīto gadu laikā.

Kianu Rīvss filmas “Outcome” uzņemšanas laukumā 2024. gada 22. martā

gallery icon

Viņš bija ģērbies ikdienišķi – brūnā “bomber” jeb tā dēvētā aviācijas stila jakā, kam pieskaņojis baltu T kreklu un zilus džinsus. Savukārt apavi bija tādā pašā tonī kā viņa jaka.

59 gadus vecais aktieris ilgāku laiku bija uzticīgs vidēja garuma matiem līdz pleciem, kas savā ziņā bija arī viņa varoņa atpazīšanas zīme “Džona Vika” filmās.  

Kianu Rīvss filmas “Džons Viks 4” pirmizrādes vakarā Parīzē 2023. gada 10. martā

gallery icon

Šā gada 4. februārī, kad Kianu apmeklēja “Saturn Awards” balvu ceremonijas vakaru, viņam vēl bija gari marti. Arī 29. februārī filmas “Good Fortune” uzņemšanas laukumā viņam bija šāds matu griezums.

foto: action press/ Vida Press
Kianu Rīvss “Saturn Awards” ceremonijas vakarā šā gada 4. februārī.

Iepriekšējā reize, kad Kainu nogrieza pavisam īsus matus, bija 2021. gadā, kad viņš filmējās franšīzes “Matrikss” jaunākajā ekranizējumā “Matrikss: Atdzimšana”.

foto: C3PO/R2D2/BB8 / BACKGRID/ Vida Press
Filmas “Good Fortune” uzņemšanas laukumā šā gada februāra nogalē.

Jaunajā filmā “Outcome” Rīvss tēlos “traumētu Holivudas zvaigzni, kam jāienirst savas pagātnes tumšajās dzīlēs, lai stātos pretī saviem dēmoniem”.

Kianu Rīvss un Aleksandra Granta Laikmetīgās mākslas muzeja labdarības ballē 2023. gada 15. aprīlī

gallery icon