Aijas Andrejevas un Jāņa Aišpura iespaidi Meksikā 2024. gada pavasarī

“Atpūtu baudīju kopā ar vīru. Bieži divatā mums nesanāk ceļot,” saka dziedātāja Aija Andrejeva-Aišpure, kopā ar mīļoto – mūziķi Jāni ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 30. marts, 06:44

"Beidzot mums bija ceļojums divatā," - Aijas Andrejevas un Jāņa Aišpura nesteidzīgā atpūta Meksikā

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

“Atpūtu baudīju kopā ar vīru. Bieži divatā mums nesanāk ceļot,” saka dziedātāja Aija Andrejeva-Aišpure, kas kopā ar mīļoto – mūziķi Jāni Aišpuru – nesen atgriezusies no ceļojuma pa eksotisko Jukatanas pussalu Meksikā.

“Kāpēc tieši Meksika? Mēs ar Jāni izraugāmies vietas, kurās nav būts. Ceļojumus plānojam pavisam vienkārši: pirms biļešu iegādes vēlamies saprast, ko konkrētajā ceļošanas reizē gribam piedzīvot – kāpt kalnos un apskatīt apkārtni vai gulēt pie jūras un sauļoties. Šoreiz visi apstākļi sakrita tā, ka devāmies divu nedēļu ilgā ceļojumā uz Meksiku,” par tālā un eksotiskā galamērķa izvēli stāsta dziedātāja.

“Ceļojuma mērķis bija ļauties notikumiem. Neskriet, neko neplānot, bet baudīt atpūtu. Latvijā jau bijām kārtīgi nobizojušies – albuma, studijas ieraksti, gatavošanās prezentācijas koncertam, tas viss bija paņēmis daudz spēka. Kad esam tajā ritenī, ir grūti atslēgties, atslābt un neko nedarīt. Šis bija mūsu ilgi gaidītais atvaļinājums pirms jaunā darba cēliena – albuma "Tagadne" izdošanas un koncertu sezonas sākšanās,” žurnālam "Kas Jaun"s stāsta Aija.

Aijas Andrejevas albuma "Tagadne" prezentācijas koncerts

Aijas Andrejevas jaunā albuma "Tagadne" prezentācijas koncerts kultūrtelpā "Tu jau zini Kur"

gallery icon