TV
2024. gada 22. marts, 15:55

VIDEO: Uģa Kuģa sieva stāsta, kā iepazinusies ar topošo vīru

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Linda Livzeniece, viesojoties "STV Pirmā!" raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāj, kā iepazinusies ar savu vīru - populāro krišnaītu Uģi Kuģi.

foto: Publicitātes foto
Linda un Uģis šovā "Ģimene burkā".

“Mēs iepazināmies vēdiskās filozofijas kultūras vidē. Cik es zinu, viņš mani bija pamanījis, ejam pa templi. Tad viņš uzrunāja vecākās autoritātes, ka gribētu ar mani sākt satikties. Ideja ir tāda – nav kā parasti, ka puisis ierauga meiteni un sāk runāties. Nē, tu prasi atļauju, tevi arī pieskata. Vēlams arī nedarīt muļķības, jo - ja nu nesanāk?” stāsta Linda.

Tāpat viņa atklāj, ka līdz kāzām nevajadzētu būt nekādai tuvībai. Ar pašām kāzām gan nevajadzētu gaidīt vairākus gadus, tam būtu jānotiek visai ātri. “Iepazīšanās periodā nevajadzētu būt pārāk tuviem vienam ar otru, noteikti neplānot arī palikšanu pa nakti. Tāpat nevajag barot un gatavot ēst! Sieviete ēdienā ieliek savu enerģiju, mīlestību, laiku, labās domas. Tas var novest pie nepārdomātiem lēmumiem."

"Simpātijām un pievilkšanās spēkam arī ir jābūt, kas iedod sajūtu, ka kādu dienu mums varētu būt tā tuvība. Bet tuvībai pirms kāzām nevajadzētu būt. Sievietes parasti ļoti pieķeras, un parasti tieši sievietes ir tās, kuras cieš no tā, ka pāragri ir bijušas tuvas ar partneriem. Tāpēc jābūt gudrākām un nevajadzētu vīrieti pielaist pārāk tuvu," pauž Linda.