Slavenības
2024. gada 20. marts, 16:07

Demija Mūra parāda smagi slimā Brūsa Villisa foto un apsveic bijušo vīru dzimšanas dienā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šā gada 19. martā ar demenci sirgstošais aktieris Brūss Villiss atzīmēja 69. dzimšanas dienu. Amerikāņu aktrise Demija Mūra apciemojusi bijušo vīru un apsveikusi viņu jubilejā. Ar gaviļnieka fotogrāfijām Mūra padalījusies savā “Instagram” lapā, kurai ir vairāk nekā pieci miljoni sekotāju.

“Daudz laimes dzimšanas dienā, BV! Mēs tevi mīlam un esam tev ļoti pateicīgi,” sociālās saziņas vietnē ierakstījusi Demija Mūra.
 
Dzimšanas dienas fotogrāfiju viņa papildinājusi ar nesen uzņemtu attēlu, kurā smagi slimais aktieris redzams kopā ar savu pagaidām vienīgo mazmeitiņu Luetu. Kā trešo fotogrāfiju Mūra pievienojusi arhīva bildi, kurā Brūss iepozējis kopā ar trim vecākajām meitām – Rūmeru, Skautu un Talulu.

Savukārt Villisa vecākā meita Rūmera par godu tēva dzimšanas dienai publiskojusi virkni arhīva fotogrāfiju kopā ar gaviļnieku. “Tu esi labākais tētis, uz kādu jebkad varēju cerēt. Paldies par tavu dāsnumu, tavu muļķošanos un sirdi. Lū tevi tik ļoti mīl. Daudz laimes dzimšanas dienā, tēt,” rakstīja Demijas Mūras un Brūsa Villisa pirmdzimtā meita.

Demijai Mūrai un Brūsam Villisam ir trīs kopīgi bērni. Viņi izaudzinājuši meitas Rūmeru, Tallulu un Skautu. Aktieri laulībā nodzīvoja nepilnus 13 gadus, no 1987. līdz 2000. gadam. 2009. gadā Villiss apprecējās otro reizi, par sievu apņemot modeli Emmu Hemingu, kura ir 23 gadus jaunāka par viņu. Pārim ir divas kopīgas meitas – Meibela Reja un Evelīna Penna.

Brūss Villiss un viņa ģimene

gallery icon

2023. gada februārī Brūsa Villisa ģimene paziņoja, ka aktierim diagnosticēta frontotemporālā demence. Šī slimība izraisa pakāpenisku kognitīvo spēju zudumu.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon

Brūss Villiss ar sievu Emmu labdarības pasākumā Ņujorkā

Brūss Villiss un Emma Heminga ir precēti kopš 2009. gada un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon

Brūss Villiss ar trīs vecākajām meitām

gallery icon