Slavenības
2024. gada 20. marts, 09:30

VIDEO: attiecību konsultante Rita Lasmane stāsta, kāpēc svarīgi slavēt savu vīrieti

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kanāla "STV Pirmā" raidījumā "Kad viņas satiekas" attiecību konsultante Rita Lasmane pauž - lai justos pārliecināti, vispirms ir jāpatīk pašam sev. Viesojoties raidījumā, Rita stāsta, vai vīrietis ir jāslavē un cik bieži to darīt.

“Ikviens vīrietis ir jābaro ar komplimentiem. Visbiežākais iemesls, kāpēc mēdz izjukt attiecības, ir tieši šis komplimentu trūkums. Un nav nozīmes, vai aiziet pie jaunākas vai vecākas sievietes. Tas ir tāpēc, ka tās ir jaunas attiecības un šī sieviete viņu visu laiku slavē. “Cik tu esi seksīgs, cik gudrs, kā es tevi gribu,” tās ir tikai dažas no frāzēm, kuras dzirdot, vīrietis iegūst lielāku pašapziņu un kopumā jūtas labāk," saka Rita.

foto: ekrānuzņēmums no video
Rita Lasmane.

"Un tad, pilnīgi pretēji, aizejot mājās pie sievas, sākas šī verbālā kastrācija, zāģēšana, uzdodot jautājumus – kam tev tas vajadzīgs, priekš kam tev to utt. Tā ir kastrācija. Un ja tas vīrietis tie kastrēts ar vārdiem – jums liekas, ka viņam gultā kaut ko gribas darīt? Tāpēc regulāri komplimenti un slavēšana ir ļoti svarīgi veselīgu attiecību uzturēšanā un saglabāšanā,” pārliecināta ir Lasmane.

Ritas Lasmanes draiskie foto

gallery icon