foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Baumām par prinča Viljama un lēdijas Rouzas Hanberijas dēku jauns pavērsiens
Lēdija Rouza Hanberija (pa kreisi) ir Velsas prinča un princeses laba draudzene.
Slavenības
2024. gada 20. marts, 06:38

Baumām par prinča Viljama un lēdijas Rouzas Hanberijas dēku jauns pavērsiens

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Velsas princeses Ketrīnas atlabšanas laikā pēc operācijas sazvērestības teorijas aug "kā sēnes pēc lietus". Viena no tām - ka princim Viljamam esot dēka ar lēdiju Rouzu Hanberiju un Ketrīna neejot sabiedrībā salauztas sirds dēļ. Šos apmelojumus nav izturējusi lēdija Rouza, un viņas vārdā ir runājis jurists!

Saskaņā ar izdevuma “Business Insider” rīcībā esošo informāciju, lēdijas Rouzas Hanberijas juristi kategoriski nolieguši šobrīd sabiedrībā klīstošās runas par to, ka viņu klientei būtu dēka ar precēto Velsas princi.

Juristi citējuši lēdijas teikto: “Baumas ir absolūti nepatiesas.”

Lēdija Rouza Hanberija laiku lokos

gallery icon

Tenkas par lēdijas Hanberijas iespējamo dēku ar princi Viljamu uzvirmojušas ar jaunu sparu pēc tam, kad amerikāņu TV personība Stīvens Kolberts sāka apspriest “Keitspirāciju” (konspirācijas teorijas par Ketrīnas prombūtni).

Izdevums “The New York Post” publicējis rakstu ar nosaukumu “Roza Henberija pārtrauc klusumu par prinča Viljama dēkas baumām Keitas Midltones spekulāciju laikā”.  

Lēdija Rouza Hanberija ar vīru marķīzu Deividu Čolmondeliju karaļa Čārlza III kronēšanas ceremonijā 2023. gada 6. maijā Vestminsteras abatijā Londonā.

Komentējot publikāciju, viena fane raksta: “Rouza Henberija ir ļoti skaista. Šajā visā varētu būt kāda daļa patiesības. Grūti noticēt, ka Keitai tika veikta operācija, kuras rezultātā viņa 3 mēnešus gulēja gultā. Visticamāk, tā varētu būt salauzta sirds.”

Otrs komentējis: “Man tas vienmēr šķitis pretīgi un kā viszemiskākā ņirgāšanās. Tenku izplatīšana par vīra vai sievas neuzticību. Acīmredzot Kolberts nepazīst karalisko ģimeni. Bet tomēr šādas tenkas, lai piesaistītu uzmanību, ir brieduma trūkums.”

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Lēdija Rouza Hanberija karaļa Čārlza III kronēšanas ceremonijā 2023. gada 6. maijā.

“Viljamam un Ketrīnai viss ir kartībā. Šis [raksts] nav nekas vairāk par neko,” piktojās trešais fans.

Bet ceturtais piebildis: “Kolberts izspēlē šo afēru, lai darītu laimīgus savus īstos “karaliskos” draugus… Hariju un Meganu.”

“Kolbertu, kurš nekad nav smieklīgs, vajadzētu iesūdzēt tiesā. Ja nu Keitai patiešām ir dzīvībai bīstama slimība. Viņu bērni dzird arī par šo,” norādījis piektais.

foto: Alan Davidson/Shutterstock/ Vida Press
Lēdija Rouza Hanberija ar vīru marķīzu Deividu Čolmondeliju 2015. gadā.

Lēdija Rouza Hanberija, Čolmondelijas marķīza sieva, tiek uzskatīta par princeses Ketrīnas labāko draudzeni un uzticības personu, lai gan daži apgalvo, ka viņām, iespējams, savulaik radušās nopietnas personiskas nesaskaņas, kuru iemels bijis “kaut kas draudīgāks”. Pirms vairākiem gadiem baumoja, ka Rouzai bijusi dēka ar princi Viljamu, kad Ketrīna gaidījusi trešo bērnu.

No jauna “uzpeldējušās” runas par Rouzas iespējamo romānu ar princi Viljamu princeses Ketrīnas it kā nedabīgi ilgās slimošanas laikā ir teorija, kas balstīta uz neapstiprinātām baumām sociālo aprindu iekšienē.

Velsas princese Ketrīna un lēdija Rouza Hanberija esot labākās draudzenes.

Rouza ar vīru un bērniem dzīvo netālu no karaliskās Sandringemas rezidences un pēc Viljama un Ketrīnas kāzām īpaši satuvinājusies ar Velsas princesi. Viņa manīta neskaitāmos karaļnamam svarīgos pasākumos līdzās monarha ģimenei. 2017. gadā Rouza redzēta sēžam līdzās princim Harijam valsts banketā Bekingemas pilī, bet 2022. gadā viņa apmeklēja princim Filipam veltīto piemiņas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā un bija līdzās karaliskajai ģimenei, pavadot pēdējā gaitā karalieni Elizabeti II.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Lēdija Rouza Hanberija Bekingemas pilī.

2023. gada aprīlī Rouzas dēls Olivers bija viens no pāžiem karaļa Čārlza III kronēšanas ceremonijā līdzās Ketrīnas un Viljama dēlam – troņmantniekam princim Džordžam.

Atgādināsim, ka par to, ka princese nepildīs oficiālos pienākumus ātrāk par Lieldienām, Kensingtonas pils ziņoja jau janvārī, kad Ketrīna bija tikko atgriezusies mājās pēc operācijas.