foto: Vida Press
No neglītā pīlēna par... kā izmainījusies jaunākā Belmondo meita, kura piedzima, kad aktierim bija 70
Šobrīd jau ir grūti noticēt, ka bērnības gados viņu bieži apsmēja ārējo dotumu dēļ un sauca par nesmuku.
Slavenības
2024. gada 19. marts, 10:25

No neglītā pīlēna par... kā izmainījusies jaunākā Belmondo meita, kura piedzima, kad aktierim bija 70

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Leģendārais franču aktieris Žans Pols Belmondo aizgāja no dzīves 2021. gadā, pēc sevis atstājot trīs mantiniekus. Kino zvaigznes jaunākā meita - Stella Eva Andželīna, dzimusi 2003. gadā, kad pats skatuves mākslinieks jau bija pārkāpis 70 gadu slieksni.

Jaunākā mantiniece parādījās Žana Pola otrajā laulībā ar aktrisi Natī Tardivelu. Tēva nāves brīdī meitenei nebija pat 18 gadu. Viņa bijusi tuva savam vecākam, bet pēc tam smagi pārdzīvojusi zaudējumu.

foto: Vida Press
Stella ar tēvu divus gadus pirms viņa nāves.

Stella daudz ko mantojusi no zvaigžņu vecākiem. Ārēji meitene ir līdzīga gan tēvam, gan mātei. Viņas spilgtā āriene piesaista uzmanību un sajūsmina. Šobrīd jau ir grūti noticēt, ka bērnības gados viņu bieži apsmēja ārējo dotumu dēļ un sauca par nesmuku.

foto: Vida Press
10 gadus vecā Stella ar mammu un tēti.

Iet tēta un mammas pēdās 20 gadus vecā Stella pagaidām neplāno. Pēc meitenes teiktā, aktieru karjera nav viņas stihija. Savu dzīvi Belmondo juniore vēlas veltīt politikai un starptautiskajām attiecībām. Šobrīd meitene mācās par diplomātu. Pasniedzēji lēš, ka šajā jomā viņu varētu sagaidīt liela nākotne.

foto: Vida Press
Stella Parīzē 2023. gada aprīlī.

Tomēr par iespēju pastrādāt ar Belmondo meitu sapņo arī Francijas labākās modeļu aģentūras. Parakstīt lielus līgumus Stella nesteidzas. Jauniete uzskata, ka primāri viņai ir jāiegūst augstākā izglītība.

foto: Vida Press
Stella sava tēva - leģendārā aktiera bērēs.

Atgādināsim, ka Žana Pola un Natī laulība sabruka, kad Stellai bija tikai pieci gadi. Tardivela, kas bija 28 gadus jaunāka par Belmondo, aizrāvās ar citu vīrieti - savu vienaudzi. Aktieris neatturēja dzīvesbiedri un iesniedza šķiršanās prasību. Sākumā bijušie laulātie nevarēja atrast kopīgu valodu, bet vēlāk viņu saskarsme nokārtojās.

Žanam Polam Belmondo bija četri bērni, bet vecākā Patrīcija ugunsgrēkā nomira jau 1993. gadā. Palikuši trīs, no kuriem divi vecākie - meita Floransa un dēls Pols - jau pieauguši, viņiem jau sen pāri 50.