84 gadus vecais Čaks Noriss aizvien turpina trenēties
Šā gada 10. martā Čaks Noriss atzīmējis 84. dzimšanas dienu.
Slavenības
2024. gada 19. marts, 06:01

84 gadus vecais Čaks Noriss aizvien turpina trenēties

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Leģendārais Holivudas aktieris un austrumu cīņu meistars Čaks Noriss nesen atzīmējis savu 84. dzimšanas dienu. Spītējot solīdajam vecumam, viņš parādījis, ka joprojām trenējas sev ierastajā veidā un enerģijas pilns dauza boksa maisu.

Ļoti enerģiskā video rullītī, kas publiskots viņa oficiālajā “Instagram” profilā, “Teksasas reindžers” Čaks Noriss redzams nodarbojamies ar boksu brīvā dabā. Pēc brīža viņš paveras pret kameru un smejoties saka: “Ziniet, man šodien ir 84 gadi, bet es jūtos tā, it kā man būtu 48. Lai Dievs jūs svētī.” Savukārt komentārā pie video viņš raksta: “Jūtos labi un esmu aktīvs! Paldies jums visiem par brīnišķīgajiem apsveikumiem dzimšanas dienā. Lai Dievs svētī.”

Čaks Noriss ir slavens ar piedalīšanos spraiga sižeta filmās, kurās viņam bijusi iespēja filmēties kopā ar citiem slaveniem cīnītājiem, piemēram, ar Brūsu Lī. Daudzu gadu desmitu laikā viņš kļuvis tik slavens ar savu skarbā puiša tēlu, ka epizodiskās lomās filmējies vairākos projektos, kur tēlojis pats sevi!

Čaks Noriss ar skaisto sieviņu Džennu

Austrumcīņu meistars, Holivudas aktieris Čaks Noriss ar sievu Džennu.

gallery icon

Čaks Noriss iedvesmojis arī daudzas tīmekļa jokus jeb “memes”, ko bieži dēvē par “faktiem par Čaku Norisu”. Tajās pārspīlētas Norisa spējas un uzsvērta viņa skarbā puiša reputācija.